06:03:46 01.05.2024
Stiri

Competiție între politicieni. Ce mesaje le-au adresat femeilor din R. Moldova

Politică 08.03.2015 11:50 Vizualizări2518 Autor: Galina Munteanu
Competiție între politicieni. Ce mesaje le-au adresat femeilor din R. Moldova


Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, politicienii din R. Moldova s-au întrecut în a adresa mesaje femeilor.

,,Ziua de 8 martie, sărbătorită astăzi în toată lumea, mă duce cu gândul la femeile care mi-au marcat viața - mama, soția, bunica, dar și la toate femeile țării noastre care sunt, pentru fiecare dintre noi, sursă constantă de inspirație și de perseverență”, se spune în mesajul adresat femeilor de către premierul Chiril Gaburici.

,,În Moldova femeile au fost, dintotdeauna, indispensabile în cele mai sensibile și solicitante domenii ale vieții publice. Fără de ele nu ne putem imagina școala unde ne sunt educați copiii sau spitalul unde ne sunt tratați părinții. Sunt performanțe care mă fac să mă simt mândru pentru femeile țării mele și care, în același timp, îmi întăresc convingerea că trebuie să facem și mai mult pentru ca femeile să aibă și mai multe șanse de afirmare, în cele mai diverse domenii. Doar cu participarea plenară a femeilor în toate sferele vieții publice vom putea vorbi de o societate prosperă și armonioasă”, adaugă Ghiril Gaburici.

,,În acest început de primăvară sărbătorim Ziua Internațională a Femeii. Este încă un prilej de a vă mulțumi, stimate doamne, pentru dragostea, grija și susținerea pe care ne-o purtați zi de zi. Vă mulțumim pentru că ne-ați dat viață, pentru clipele de fericire, pentru că sunteți alături atât în clipele fericite dar și în cele mai grele momente din viață. Îmi doresc să vă aduc cele mai calde și sincere urări de bine, să fiți mereu iubite și respectate, iar fericirea și frumusețea să nu lipsească niciodată de pe chipul vostru! Vă doresc o primăvară plină de soare, sănătate și multe bucurii alături de cei dragi! La mulți ani, Scumpe femei ale Moldovei!”, a scris pe pagina sa de Facebook liderul Partidului Liberal Democrat din R. Moldova, Vlad Filat.

,,Datorită vouă, Dragi femei, Lumea exista!”, susţine liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu. ,,Cu ocazia sărbătorii de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, vă aducem cele mai calde și sincere felicitări. Astăzi şi în fiecare zi vă suntem recunoscători pentru că ne sunteţi aproape şi ne dăruiţi dragostea voastră. Cu siguranţa că numai datorită Dumneavoastră această lume are viitor, iar dacă într-o zi soarele şi-ar pierde din strălucire, voi l-aţi putea înlocui. Vă mulțumim pentru fiecare zâmbet pe care ni-l oferiți și ne faceți, astfel, viața mai frumoasă! Vă mulțumim pentru susținere și pentru puterea de a trece prin toate greutățile vieții cu fruntea sus și cu zâmbetul pe buze. Să aveți o primăvară plină de soare! O viață mai bună, plină de dragoste și armonie!”, se spune în mesajul liberalilor.

Şi preşedintele Partidului Democrat din R. Moldova, Marian Lupu, le-a urat femeilor din ţară tot binele din lume.

,,Vă doresc să aveţi familii unite şi bucurii la fiecare pas! Să fiţi fericite, sănătoase şi mereu puternice! Voi, femeile din întreaga Moldovă, trebuie să fiţi mândre, pentru că sunteţi exemple de urmat pentru fiicele voastre, pentru familia voastră. În ultimii ani, eu am avut şi ocazia de a merge mai mult prin ţară, prin satele şi oraşele Moldovei, unde am întâlnit femei extraordinare, femei care merită toată admirația pentru puterea, modestia și cumsecădenia de care dau dovadă zi de zi. Vă urez la mulţi ani şi vă asigur de toată preţuirea”, a scris Marian Lupu.

Socialistul Igor Dodon a ţinut, de asemenea, să aducă un mesaj de felicitare femeilor. ,,Toate se schimbă, ne schimbăm și noi odată cu timpul. Dar există valori eterne - frumusețea, iubirea, credința...Dragile noastre, scumpele noastre femei, vă mulțumim pentru viața pe care ne-ați dat-o, pentru fericirea pe care ne-o oferiți în fiecare zi, pentru copii și pentru căldura casei! Datorită vouă viața este mult mai senină, iar speranța în bine – mereu vie. Să fiți sănătoase și iubite! Aproape tot ce avem mai sfânt pe pământ e întruchipat de femeie – așa a fost și va fi mereu!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Apărării, Viorel Ciubotaru, a completat șirul urărilor făcute femeilor de către politicieni.

,,Astăzi o proslăvim pe ea, Femeia, ființa gingașă și suavă, delicată și sensibilă, care odată cu primăvara, necondiționat emană căldură și multă dragoste. La mulţi ani, stimate doamne şi domnişoare!”, a scris Viorel Ciubotaru pe aceeași reţea de socializare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md