08:17:26 27.04.2024
Stiri

Eduard Baghirov face haz pe seama procurorilor moldoveni: „Contul meu din Chișinău nu este închis”

Social 08.03.2015 14:58 Vizualizări2117 Autor: Ziarul National
Eduard Baghirov face haz pe seama procurorilor moldoveni: „Contul meu din Chișinău nu este închis” infoprut.ro


Controversatul blogger rus, Eduard Baghirov, acuzat la Chişinău de participare în cadrul unui grup criminal care a organizat dezordinile în masă din aprilie 2009 și care a reușit să fugă de justiția moldovenească, face haz pe seama procurorilor din R. Moldova.

Acesta se bucură că toți procurorii care au avut legătură cu dosarul său au „răspuns” pentru fapta lor – unii au rămas fără funcții, iar alții au fost ei înșiși cercetați penal.

„Zilele trecute a venit o noutate amuzantă din R. Moldova. A fost devorat de colegii săi adjunctul procurorului general, Andrei Pântea, care a condus brigada procurorilor, care, în 2011, aproape jumătate de an mi-au distrus nervii, târându-mă prin închisori și mi-au pus pe umeri organizarea loviturii de stat din aprilie 2009. Farsa procurorilor s-a încheiat atunci cu nimic: imediat ce am părăsit închisoarea în arest la domiciliu, foarte ușor am fugit din hotel, acasă în Moscova”, scrie Baghirov pe profilul său de Facebook.

Bloggerul se laudă că toți „procurorii de rahat” vinovați de arestul său au fost pedepsiți. „Doi procurori pioni, prostul Roșu și snobul Cociu, au fost prinși furând lucrurile unei prostituate, procurorul general de atunci a împușcat întâmplător un om la vânătoare, iar acum ghinionul l-a ajuns pe Pântea. Mai rămâne nepedepsit doar securistul Sașa Balan, pe care președintele l-a decorat pentru arestul meu. Așadar, contul meu acolo nu este închis. Nu vă relaxați, măi”, îndeamnă cu sarcasm Baghirov.

Acesta precizează că dosarul său se află încă pe rol în instanțele de judecată. Anterior, procurorii moldoveni afirmau că există suficiente probe pentru a-l condamna pe Baghirov. Într-un film apărut pe Internet, pe 7 aprilie 2012, apare vocea lui Eduard Baghirov, care povestea cum a organizat evenimentele din aprilie 2009, fiind plătit de către deputatul comunist Mark Tkaciuk.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md