00:21:30 27.04.2024
Stiri

Previziuni CUTREMURĂTOARE pentru anul 2015. Cine va lupta în cel de-al Treilea Război Mondial și cine va învinge

Știri 07.03.2015 11:41 Vizualizări6753 Autor: Ziarul National
Previziuni CUTREMURĂTOARE pentru anul 2015. Cine va lupta în cel de-al Treilea Război Mondial și cine va învinge reuters


Nikolas van Rensbur, omul care a murit în 1926, dar a prezis cu precizie Primul Război Mondial și înfrângerea Germaniei în luptă, cel care a prezis apariția comunismului în Rusia, independența Indiei și a țărilor din Africa, cel de-al Doilea Razboi Mondial, cu divizarea Germaniei, formarea ONU, accidentul de la Cernobîl și moartea Dianei, a făcut previziuni și pentru anul 2015, dar și despre cel de-al Treilea Război Mondial.

Pentru anul curent, Nikolas van Rensburg a prezis că musulmanii și implicit religia musulmană vor crea mari probleme în Europa. În Parlamentul European va fi o adevărată rebeliune pe tema imigrației în Europa, scrie efemeride.ro.

Despre un al Treilea Război Mondial, el susține că acesta se va declanșa primăvara, între SUA, Anglia, Germania și Rusia. Vor fi mulți morți și multă distrugere. În prima fază a războiului, Rusia va înfrânge relativ ușor SUA și Anglia și va ajunge până la granițele Spaniei. Anglia va trăda și se va alătura Rusiei, iar SUA vor fi obligate să atace aliații Rusiei din Orientul Mijlociu, pentru a-i slăbi puterea și influența. Între Israel și Siria va fi un război devastator, în care vor fi utilizate chiar bombe nucleare.

Ajutorul Europei va veni de la Germania, care va face ordine cu ajutorul unor aparate de zbor rotunde și plate. Rusia va fi infrântă. Din nefericire, țările din estul Europei vor ramâne pentru mult timp sub bocancul rușilor. Germania va bombarda Anglia, iar limba engleză nu va mai fi predată în școli și utilizată în afaceri și politică.

După acest război, se vor trasa noi granițe, dar și zone de influență noi. SUA își vor pierde influența în multe zone ale lumii, în special în lumea arabă și vor înregistra mari probleme economice. China va deveni o forță economică uriașă și va purta asupra americanilor un război rece. De asemenea, va încerca excluderea SUA de pe toate piețele de desfacere.

Scenariul pare unul fantezist, dar trebuie luat în calcul ținându-se cont de faptul că predicțiile mai vechi ale lui Nikolas van Rensbur s-au realizat cu o mare precizie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md