00:14:59 06.05.2024
Stiri

Chiril Gaburici, despre veniturile sale: „Am început să ECONOMISESC”

Politică 13.05.2015 17:11 Vizualizări879 Autor: Ziarul National
Chiril Gaburici, despre veniturile sale: „Am început să ECONOMISESC”


După ce și-a făcut publică ieri declarația de avere din care reiese că, pe parcursul anului trecut, a obținut venituri de peste 600 de mii de dolari, în calitate de director executiv al companiei „Azercell”, astăzi prim-ministrul Chiril Gaburici le-a explicat jurnaliștilor ce l-a determinat să renunțe la vechiul post de muncă în favoarea funcției de premier.

„Contractul meu de muncă la „Azercell” s-a încheiat în septembrie 2014. Am fost rugat să rămân până în decembrie, iar din luna ianuarie m-am implicat în alt proiect, dar nu era vorba despre ceva foarte important. Atunci a venit propunerea de a reveni acasă. Am acceptat-o cu mare drag, pentru că îmi doresc să îmi cresc copiii în R. Moldova. Cât privește salariul, fiecare om găsește în lucrul pe care îl face propria motivație. Eu mi-am făcut destule economii. Am început și să economisesc”, le-a declarat premierul jurnaliștilor.

Chiril Gaburici a menționat că a acceptat să vină în funcția de prim-ministru și va depune suflet pentru a face tot ce e nevoie pentru a schimba lucrurile în republică, în special pentru a combate fenomenul corupției.

„În prezent, în acest sens, la Chișinău se află o delegație de experți din mai multe țări europene, cu care am făcut cunoștință în cadrul vizitei mele în Ucraina. Discutăm acum cu acești experți pentru a stabili de unde am putea începe lupta cu corupția pentru ca apoi să nu trebuiască să o luăm de la capăt. Voi avea o întâlnire și cu reprezentanții societății civile la care le voi vorbi despre concepția mea de combatere a corupției”, a precizat oficialul.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md