03:52:10 27.04.2024
Stiri

Final SURPRIZĂ la a două dezbatere Clinton-Trump. ADEVĂRURILE şi minciunile de la prima dezbatere…

Partide/Comunicate 11.10.2016 19:30 Vizualizări1282 Autor: Ziarul National


Final SURPRIZĂ la a două dezbatere Clinton-Trump. ADEVĂRURILE şi minciunile de la prima dezbatere… Sursa: ziare.com

Candidatul republican la preşedinţia SUA Donald Trump şi rivala sa democrată Hillary Clinton au încheiat cea mai dură dezbatere de până acum cu o serie de complimente - un final surpriză după acuzaţiile şi ameninţările care au marcat discuţiile.

Dacă la început cei doi nici nu au dat mâna, iar cele 90 de minute de discuţii au fost marcate de atacuri personale şi ameninţări, la final, candidaţii au fost rugaţi de un alegător să spună ceva ce „respectă unul la altul”. Rugămintea a fost primită cu râsete de public.

Clinton a descris, însă, solicitarea drept „foarte corectă şi importantă” şi i-a evocat pe copiii lui Trump.

„Îi respect pe copiii săi. Copiii săi sunt incredibil de capabili şi devotaţi şi cred că acest lucru spune multe despre Trump”, a declarat democrata.

Trump i-a mulţumit pentru „complimentul foarte drăguţ” şi i-a făcut la rândul sau unul. „Nu renunţă. Nu cedează, respect acest lucru”, a spus el.

„Este o luptătoare”, a adăugat republicanul, precizând, însă, că nu este de acord cu majoritatea chestiunilor „pentru care lupta ea”.

La finalul dezbaterii, cei doi rivali au dat mâna şi s-au felicitat.

Şi prima dezbatere Clinton-Trump a fost presărată cu insulte şi atacuri la persoană.

Hillary Clinton şi Donald Trump au avut duminică seara cea mai dură dezbatere de până acum, presărată cu ameninţări cu închisoarea şi acuzaţii de agresiune sexuală şi viol.

Printre primele subiecte abordate în cursul dezbaterii au fost declaraţiile vulgare ale lui Trump despre femei, făcute în 2005 şi publicate vinerea trecută.

Iată care au fost adevărurile şi minciunile de la prima dezbatere Clinton-Trump.

Republicanul a dat asigurări că nu a sărutat şi nici nu a atins femei în zonele intime fără consimţământul lor, aşa cum sugerează discuţia înregistrată, pe care a „continuat să o numească „discuţii de vestiar".

Când moderatorul Anderson Cooper a insistat că ceea ce evoca Trump în 2005 reprezintă agresiune sexuală, republicanul i-a spus jurnalistului că nu crede că a înţeles înregistrarea.

Pe de altă parte, Clinton a atras atenţia că remarcile vulgare ale republicanului „reprezintă cine este Donald Trump” şi arată ce „crede el despre femei, ce le face el femeilor”.

În replică, omul de afaceri a subliniat că el doar a vorbit, în timp ce soţul candidatei democrate, fostul preşedinte Bill Clinton, a agresat sexual femei, în timp ce Hillary a redus victimele la tăcere prin ameninţări.

Sursa: ziare.com


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md