18:14:25 01.05.2024
Stiri

Un candidat la prezidențiale promite să-și DONEZE proprietățile

Partide/Comunicate 08.10.2016 20:40 Vizualizări1662 Autor: Ziarul National
Un candidat la prezidențiale promite să-și DONEZE proprietățile Facebook


Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, este gata să-și doneze toate proprietățile, mai ales că a aflat în această campanie electorală că ar avea o sumedenie.

„După toate manipulările lui Plahotniuc cu niște proprietăți inventate, pe care nu le dețin, mă gândesc să dau un anunț la rubrica „Căutări”. Vă rog să mă ajutați să-mi găsesc acele case și terenuri nedeclarate despre care tot turuie holdingul lui Plahotniuc că le-aș avea și de care nici măcar eu nu știu. Drept recompensă, le donez pe toate!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Năstase afirmă că nimeni nu-l obligă să-și justifice averea, mai ales că nu deține o funcție publică, dar cu toate acestea spune că a solicitat presei de investigații, încă din 2015, să-i ia la puricat averea. „Ulterior, am cerut instituțiilor de drept din UE să demareze o anchetă asupra mea, pentru a controla veridicitatea acuzațiilor care îmi sunt aduse de holdingul terorii mediatice a lui Plahotniuc. Eu unul știu că sunt curat în fața legii. A urmat apoi investigația RISE care reiterează faptul că tot ce am declarat până acum este adevărat. Deși este profund sarcastic, titlul „Omul Țopilor” nu a fost gustat, cum s-au așteptat autori, de prea multă lume...”, scrie Năstase.

Liderul PPDA mai spune că e uimit de faptul că „atâția indivizi se preocupă excesiv” de bunurile sale, care ar fi mai modeste ca ale „unor judecători, procurori, polițiști și funcționarii lui Plahotniuc”. „Puțini știu că nu presa mi-a găsit tot ce am. Eu le-am arătat! Ştiți de ce nu a reuşit nimănui să descopere ceva scandalos? Pentru că nu au de unde. Altfel, demult ajungeam la pușcărie”, a mai adăugat acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md