19:45:57 01.05.2024
Stiri

PĂRERI // Motivul pentru care DIVORȚEAZĂ Dorin Chirtoacă

Monden 08.10.2016 19:07 Vizualizări20743 Autor: Ziarul National
PĂRERI // Motivul pentru care DIVORȚEAZĂ Dorin Chirtoacă moldova.org


Anunțul făcut de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, despre faptul că va divorța de jurnalista Anișoara Loghin este comentat intens de internauți.

O bună parte regretă că primarul va divorța și îi lasă mesaje cu cuvintele „trist”, „păcat”, „nu este adevărat”, „nu pot să cred” etc. pe facebook.

„Ce-i cu voi? Luptați pentru familia voastă”, îi sfătuiește o tânără, iar alta scris că divorțul s-ar produce din cauza „video-ului din garaj”. Alții pun la îndoială veridicitatea mesajului postat de primar, întrebându-se dacă nu cumva a fost spart contul acestuia de pe Facebook.

Unii nu iau în serios anunțul despre divorț al primarului, afirmând că „eu cu soția divorțez în fiecare lună” sau că „Chirtoacă-i de jină”.

Sunt și din cei răutăcioși care îi scriu primarului că „era de așteptat”, „și așa nu erați o pereche frumoasă” și că „de azi troleibuzele nu vor mai circula, o să vină tancurile rusești”, că la mijloc ar fi „mâna Moscovei” etc.

Chiar și cetățeanul de culoare, John Onoje, i-a lăsat un mesaj primarului pe Facebook. Acesta scrie că lui Dorin Chirtoacă i-ar trebui „o româncă sau o basarabeancă, dacă mafia îi va da voie”.

Menționăm că anunțul privind divorțul la nici cinci luni de la căsătorie a fost făcut public chiar de Dorin Chirtoacă pe Facebook. Acesta nu a oferit detalii despre motivele care au dus la ruptură și a rugat discreție în tratarea acestui subiect.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md