21:46:32 01.05.2024
Stiri

Ce crede mama lui Andrei Năstase despre faptul că fiul ei CANDIDEAZĂ pentru președinție

Partide/Comunicate 08.10.2016 16:30 Vizualizări1775 Autor: Ziarul National
Ce crede mama lui Andrei Năstase despre faptul că fiul ei CANDIDEAZĂ pentru președinție Facebook


Femeia de afaceri Aliona Mandatii, susținătoare a Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, a discutat zilele trecute cu mama politicianului, Ana Năstase. Aceasta s-a interesat ce l-ar sfătui pe fiul ei: să meargă înainte sau să se retragă?

„Mă tot frământa un gând în ultimele zile, despre care am decis să scriu. E vorba și de decizia importantă pe care urmează să o ia Andrei Năstase în zilele următoare. Duminica trecută, când ne întorceam de la Drochia cu Andrei, am mers pe la mama lui, dna Ana, pe la care, de altfel, el trece de fiecare dată, din orice deplasare în teritoriu. Și înainte să plecăm, atunci când am rămas doar noi două, am decis să o întreb: „Dumneata cum crezi, Andrei ar trebui să meargă înainte sau să-și retragă candidatura la funcția de Președinte?!” Răspunsul doamnei Ana m-a lăsat cu gura deschisă: „Pentru Țară, eu cred că el trebuie să meargă înainte, căci el nu face rău la nimeni, el luptă doar ca adevărul să se știe, iar pentru dânsul și familia lui, ar fi mai bine să se retragă!”.

M-a atins acest răspuns, căci nu în zadar se spune că „surcica nu sare departe de trunchi!”. Cum sa gândească Andrei Năstase altfel decât maică-sa, doar sângele apă nu se face. El a moștenit aceasta dedicație pentru Țară de la părinții săi, buneii săi!

Andrei, tu nu ai auzit aceasta discuție. Mă ierți că am făcut-o publică, dar vreau ca lumea să cunoască adevărul despre tine, pentru că după toate câte ai făcut tu pentru acest popor, să fi fost într-o altă țară, în care predomină demnitatea, ai fi fost deja numit – Erou național! Andrei Năstase, tu ești președintele nostru!”, a scris Aliona Mandatii pe o rețea de socializare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md