19:57:22 26.04.2024
Stiri

Poveşti de dragoste // Un bărbat cu viaţă dublă...

Reportaj 11.09.2016 17:30 Vizualizări5632 Autor: Ziarul National


Poveşti de dragoste // Un bărbat cu viaţă dublă... poza simbol

Era bărbat în toată legea, cu casă, nevastă şi copil student. S-ar părea că ocupaţiile unui tată şi soţ ar fi trebuit să fie de altă natură. Dorin era angajatul unei bănci. Toţi îl ştiau de om respectabil.

Seară de seară, Dorin se aşeza la calculator motivând că are de lucru. Insă aici Dorin intra în lumea aventurilor. Viaţa lui devenise plictisitoare, din care motiv intra pe chat şi aborda diferită lume. Îşi crease o reţea întreagă de cunoştinţe.

Cu Tamara discuţiile au fost de la început serioase. Avea 35 de ani, era singură şi îşi dorea un suflet-pereche.

Cu cât femeia îşi deschidea sufletul în faţa bărbatului, cu atât mai complicată devenea situaţia pentru Dorin. El nu-şi dorea ceva serios, doar un pic de distracţie.

Şi iată a sosit timpul să se cunoască pe viu. O întâlnire romantică i-a ajutat să se descătuşeze. Femeia a rămas plăcut surprinsă de exteriorul bărbatului, deşi părul îi albise pe la tâmple. I-a spus sincer că-l place şi că-şi doreşte o relaţie serioasă cu el. Dorin înmărmurise - atât de tânără şi atât de frumoasă! Era femeia visurilor sale. Nu-i venea să creadă că e singură.

Cu Ana se căsătorise aproape de 30 de ani. S-au cunoscut la nunta unui prieten, era domnişoară de onoare. Au hotărât să-şi unească destinele repede, toţi prietenii lui se căsătoriseră deja. Ana era o mamă şi soţie bună, doar că lipsea vraja în relaţia lor. Totul era previzibil.

Acum stând alături de Tamara, simţea cum un nod îi strângea gâtul şi ceva îi pârjolea inima. Nu o va pierde! Dar cum să-i spună că este căsătorit? Cum să-i explice că îşi va părăsi familia?

S-au întâlnit de multe ori până să afle Tamara adevărul. Sărmana femeie, să-i fi spus adevărul din start, renunţa. Dar acum când şi i-a făcut loc în inima sa?

L-a alungat promiţându-şi să nu-i mai deschidă uşa. Dar repeta asta iar şi iar, de fiecare dată, când închidea uşa în urma lui...

Şi-a luat inima în dinţi şi i-a dat ultimatum – divorţează să ne căsătorim.

Atunci bărbatul a dat înapoi ca racul. Era bine-mersi aşa. Acasă nu bănuiau nimic. Lipsurile sale erau motivate prin deplasări în raioane. Înnopta la Tamara unde era iubit de o femeie dornică de bărbat.

În faţa ultimatumului s-a pierdut. Nu voia să-şi părăsească familia. Promisiunile de la începutul relaţiei acestea îi păreau acum o nebunie. Era bine aşa cum trăia el, o viaţă dublă...

***

Dar când alergi după doi iepuri, nu prinzi niciunul. Asta îl aştepta şi pe Dorin. Tamara începuse să se răcească, îl accepta tot mai rar.

În una din seri s-a întâmplat să-l vadă cineva din rudele Anei lângă casa Tamarei. N-a durat mult până să afle Ana că deplasările soţului ei sunt, de fapt, la Telecentru.

I-a strâns lucrurile într-o valiză, a scos-o la uşă şi nu i-a mai permis să intre, fiindcă apartamentul era al părinţilor ei.

Nici n-a încercat s-o convingă că lucrurile stau altfel. I-a spus deschis că iubeşte altă femeie. Şi-a luat valiza şi a mers la Tamara.

Însă femeia nu l-a primit. I-a deschis uşa şi cu regeret în suflet i-a spus că a aşteptat cinci ani să facă acest pas. Acum e prea târziu.

Peste câteva clipe îşi făcu apariţia în uşă un tânăr de vârsta Tamarei (Silvia J.).


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md