02:38:51 27.04.2024
Stiri

OPTIMISM // Au ajuns MILIONARI în urma unei simple întrebări adresate de mama lor

Știri 11.09.2016 16:00 Vizualizări1588 Autor: Ziarul National


OPTIMISM // Au ajuns MILIONARI în urma unei simple întrebări adresate de mama lor sursa: one.ro

În 1994, fraţii Bert şi John Jacobs, fondatorii unei companii, au venit cu o idee care le-a schimbat viaţa: aceştia au decis să vândă tricouri cu un design propriu.

Deşi a fost o aventură dificilă când au început să vândă tricouri pe străzile din Boston, aceştia au ajuns să deţină în prezent o întreprindere de milioane de dolari. Însă, probabil că nu ar fi reuşit fără ajutorul mamei lor, Joan, care şi-a învăţat fiii să vadă lucrurile bune din viaţă indiferent de situaţie.

John şi Bert Jacobs au crescut într-o familie modestă cu şase fraţi. Când cei doi se aflau în şcoala elementară, părinţii lor au suferit un accident de maşină, mama scăpând cu răni uşoare, iar tatăl suferind traume severe în urma pierderii mâinii drepte.

Tragedia i-a afectat temperamentul tatălui foarte mult, acesta devenind iritat de orice şi începând să se certe fără motiv.

Însă, în ciuda tuturor problemelor, mama lor încă spunea că viaţa este frumoasă şi, în fiecare zi, când familia lua cina, aceasta le punea copiilor o singură întrebare: „Care sunt cele mai bune lucruri care s-au întâmplat astăzi?”

Aceasta a încercat să-şi înveţe copiii că a fi optimist este o alegere pe care o putem face în fiecare zi aşa că, Bert şi John au urmat această simplă regulă de viaţă şi au început să vândă tricouri pe străzile din Boston.

Chiar dacă după cinci ani de zile de când vindeau tricourile aceştia aveau un câştig total de 78$, nu s-au dat bătuţi, iar succesul a apărut abia în ziua în care s-au relansat şi au început să producă tricouri cu smiley face şi fraza „Life is good”.

Acest deisgn simplu şi pozitiv a reuşit să câştige inimile multor oameni, iar la sfârşitul anului, câştigurile au ajuns la 87.000$. Tricourile, şepcile şi alte obiecte vestimentare pe care le vând se regăsesc în magazine din întreaga lume, iar compania, care valorează în prezent 100 de milioane de dolari, promovează un stil de viaţă sănătos.

Sursa: one.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md