12:49:09 26.04.2024
Stiri

Replică la replică // Ghimpu către Leancă: „Vreau să-i amintesc că hoția secolului – furtul miliardului și nu numai, poartă semnătura lui"

Politică 05.09.2016 16:14 Vizualizări1304 Autor: Ziarul National


Replică la replică // Ghimpu către Leancă: „Vreau să-i amintesc că hoția secolului – furtul miliardului și nu numai, poartă semnătura lui Unimedia

Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, ţine să-i ofere o replică preşedintelui PPEM, Iurie Leancă, după ce ultimul a declarat că acordul de colaborare dintre actuala guvernare şi PPEM, de pe care Ghimpu şi-a retras astăzi semnătura, era pentru integrare europeană şi nu pentru hoţiile din Chişinău.

„Acest fost „”simplu prim-ministru” nu merită replica mea, dar odată ce vorbește despre hoții, vreau să-i amintesc că hoția secolului – furtul miliardului și nu numai, poartă semnătura Dlui, începând cu ziua când a acceptat micșorarea pachetului de acțiuni deținut de Stat la Banca de Economii. Domnule Iurie Leancă, dacă sunteți atât de cinstit, vă propun să vă retrageți semnăturile de pe toate hoțiile care au avut loc în perioada când ați fost prim-ministru. Desigur dacă puteți...", a răspuns Mihai Ghimpu.

CITIŢI şi Mihai Ghimpu îşi RETRAGE semnătura de pe acordul de colaborare: “La Bruxelles vorbeşte despre integrare europeană, iar la Chişinău se aliază cu pro-ruşii”

„Domnul Ghimpu a demonstrat faptul că nici azi nu a înțeles că acel parteneriat era pentru integrarea europeană, nu pentru promovarea hoțiilor din primăria Chișinău. Dacă dânsul a crezut că acest acord a fost un joc politic pentru anularea referendumului, a făcut corect că și-a retras semnătura când a aflat că nu este așa. PPEM va continua să sprijine cu toată forța integrarea europeană a țării, având convingerea că este singura cale pentru modernizarea Republicii Moldova", declara mai devreme Iurie Leancă, liderul PPEM.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md