21:07:08 08.05.2024
Stiri

Câteva tipuri de CARIERĂ pe care le poţi începe chiar acum fără experienţă

Social 06.08.2016 19:01 Vizualizări1410 Autor: Ziarul National
Câteva tipuri de CARIERĂ pe care le poţi începe chiar acum fără experienţă Sursa: 9am.ro


Dacă vă place să lucraţi de acasă, să aveţi program flexibil sau, pur şi simplu, vreţi să va reprofilaţi, atunci să ştiţi că există soluţii viabile şi uşoare!


Asistent virtual
Companiile se extind din ce în ce mai mult, iar unele dintre ele nu îşi permit să investească într-o întreagă subsidiară care să se ocupe doar de relaţia cu clientul, aşa că dumneavoastră aţi putea fi omul de care o firmă de talie medie ar avea nevoie.
Pentru asta ar trebui să ştiţi cum să folosiţi eficient social media şi cum să abordaţi concret şi corect clientul.


Mentor
Dacă aţi adunat experienţă într-un anumit domeniu, atunci nu lăsaţi ca toţi anii de stres şi concentrare să se ducă pe apa sâmbetei! Aţi putea să ajutaţi tineri elevi sau studenţi să intre mai uşor în câmpul muncii, iar cu o bază mică de clienţi puteţi să vă deschideţi un PFA şi să rulaţi mai mulţi bani pe care să-i adunaţi pentru a vă ocupa de alte planuri pe care le aveaţi în minte.


Creator de content original (freelancer)
Toată lumea e în goană după content original. Fie că vorbim de video sau imagini şi glume, orice plus este binevenit, aşa că dacă aveţi o imaginaţie bogată nu ezitaţi să vă folosiţi de cei care plătesc pentru creaţiile dumneavoastră! (Youtube, Vimeo, StockImages ş.a.m.d.)


Comerciant pe siteuri de vânzări online
Secretul e simplu: cumpăraţi ieftin, vindeţi mai scump şi ieşiţi pe profit! E o activitate care nu vă consumă prea mult timp şi vă poate ajuta să puneţi un ban în plus deoparte!

Vânzător de tricouri online
Majoritatea românilor încep încet-încet să cumpere în mare parte din online, iar un business în care aveţi posibilitatea să personalizaţi tricouri pe gusturile oamenilor sau să transmiteţi mesaje prin intermediul acestora poate fi o ocazie foarte bună de a realiza profit chiar din primul an!

Consultant
Consultanţa se dovedeşte a fi o afacere foarte profitabilă în ultima vreme, tot mai multe companii apelând la experţi din afara firmei pentru a rezolva o anumită problemă sau pentru strategii de viitor.

Afiliere
Mai multe firme preferă să se promoveze şi să vândă cu ajutorul terţilor, aşa că prin afiliere puteţi câştiga bani oricând cineva cumpără folosind linkul dumneavoastră. În România există foarte multe platforme de acest gen, aşa că dacă aveţi foarte mulţi prieteni în online, aţi putea chiar să reuşiţi să va strângeţi nişte bani frumoşi, doar prin promovarea de produse pe internet.

Formator de opinie pe social media
Da, este o meserie apărută în 2016. Dacă aveţi foarte mulţi prieteni în mediul online sau mulţi followeri pe alte platforme care vă ascultă şi va urmează sfaturile, atunci e foarte uşor ca aceştia să va urmeze şi îndemnurile atunci când vine vorba de cumpărarea unui produs. Banii nu sunt puţini, însă nici crearea unui fan-base nu este uşoară.

Vlogger
Sumele strânse de cei care postează videoclipuri pe Youtube pot ajunge şi la ordinul milioanelor de dolari pe an, întrucât platformele de videosharing împart banii din publicitate. Ei oferă locul în care puteţi urca creaţiile proprii, iar voi aduceţi content.

Designer grafic/dezvoltator web
Cursurile sunt gratuite pe internet şi pornesc chiar de la 0, astfel încât în 2 ani oricine poate deprinde abilităţile necesare pentru a fi bun în acest domeniu. Câştigurile? Cam printre cele mai bune salarii din România în momentul de faţă, care pot ajunge şi la 3000 de euro pe lună.

Sursa: 9am.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md