12:06:43 26.04.2024
Stiri

Urechean, despre candidatura sa la primărie: „Chișinăul are nevoie de gospodar. Trebuie DEPOLITIZAT”

Politică 27.04.2015 21:14 Vizualizări1473 Autor: Ziarul National
Urechean, despre candidatura sa la primărie: „Chișinăul are nevoie de gospodar. Trebuie DEPOLITIZAT” andrianacheptine.wordpress.com


Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la funcția de primar al municipiului Chișinău, Serafim Urechean, susține că se va implica activ și la formarea listei de candidați pentru Consiliul Municipal Chișinău.

„Desigur, eu voi fi cap de listă, am acceptat această propunere pentru a trage după mine și echipa de consilieri, iar în ea se vor regăsi mai mute persoane neutre. Chișinăul are nevoie de gospodar. Orașul trebuie depolitizat. Avem nevoie de un primar al tuturor orășenilor, mai ales că avem foarte multe de făcut”, a declarat Urechean pentru Ziarul NAȚIONAL.

Actualul președinte al Curții de Conturi are stabilit deja și un program de activitate pentru cazul în care va fi ales primar al capitalei.

„Chișinăul, de la un oraș european în perioada în care eram eu primar, a ajuns unul dintre cele șase cele mai murdare orașe ale lumii. Este mult de lucru și la drumuri, și la crearea unui transport urban bine organizat, și în problema apelor reziduale, și a deșeurilor solide. Am intenția de a face ordine și în situația privind terenurile din parcuri transmise în proprietate privată. Voi apăra principial plămânii orașului”, își trasează Urechean câteva dintre priorități.

Candidatul PLDM afirmă că va opta pentru o campanie curată, „fără înjosiri și acuzații”.

Primar al mun. Chișinău până în 2005, Serafim Urechean consideră că are șanse să câștige alegerile din primul tur, mai ales că pe perioada campaniei electorale ar putea beneficia de susținere și din partea altor partide, în special extraparlamentare. Politicianul a evitat să spună care sunt acestea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md