04:12:32 07.05.2024
Stiri

Detalii despre crima ÎNFRICOȘĂTOARE din Cantemir. Cei trei copii au fost omorâți în somn

Social 16.07.2016 14:14 Vizualizări2478 Autor: Ziarul National
Detalii despre crima ÎNFRICOȘĂTOARE din Cantemir. Cei trei copii au fost omorâți în somn


Trei copilași de șase, patru și un anișor au fost omorâți cu bestialitate, în această noapte, de tatăl lor. Crima s-a produs în satul Vâlcele, raionul Cantemir.

Potrivit șefului Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, tatăl ar fi comis crima din gelozie, după ce, cu două săptămâni în urmă, soția acestuia ar fi inițiat o acțiune de divorț.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, le-ar fi aplicat leziuni mortale celor trei băieței în timp ce micuții dormeau. Apoi, bărbatul a scris o scrisoare de adio și a telefonat la poliție pentru a mărturisi că și-a omorât copiii.

Sosiți la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, la fel cu leziuni în regiunea gâtului. Totuși, acesta mai era viu și a fost transportat de urgență la spital. În prezent, el se află în secția de reanimare a spitalului din Cantemir, în stare de inconștiență, dar medicii susțin că își va reveni.

În timpul comiterii crimei, mama micuților se afla la Chișinău, unde lucrează într-un restaurant. Femeia a declarat oamenilor legii că a discutat aseară cu soțul și copiii și au stabilit ca aceștia să vin la Chișinău astăzi, pentru a petrece timpul împreună.

Potrivit lui Pânzari, din primele informații se constată că bărbatul nu s-a aflat anterior în vizorul poliției, nu avea un comportament agresiv, soții nu erau consumatori de alcool, iar casa și copiii erau îngrijiți.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal, pentru a fi stabilite toate circumstanțele comiterii infracțiunii. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul, acuzat de comiterea unei crime deosebit de grave, riscă detenție pe viață.


Stiri relevante
02.05.2024 09:29 874 Joia Mare: Tradiții
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md