03:01:51 06.05.2024
Stiri

Află dacă persoanele din jurul tău îţi fură energia pozitivă şi cum să te protejezi de VAMPIRII energetici!

Știri 09.07.2016 14:02 Vizualizări16696 Autor: Ziarul National
Află dacă persoanele din jurul tău îţi fură energia pozitivă şi cum să te protejezi de VAMPIRII energetici! sursa: secretele.com


Vampirii energetici există. Sunt lângă noi în fiecare zi şi pot să spun cu convingere că îi găsim în mai toate locurile în care mergem. M-aş bucura să mă contrazici, însă văd zilnic şi aproape peste tot acest tipar comportamental.


Folosind un limbaj comun, vampirii energetici sunt acele persoane negative care în mod conştient sau inconştient „fură” energie de la oamenii pozitivi. Ei se mai numesc şi „hoţi de energie” sau „paraziţi energetici”.

Cine sunt vampirii energetici, cum îi recunoşti şi cum te poţi proteja?


Cu siguranţă ai trăit situaţii când, după o întâlnire cu o astfel de persoană (de exemplu după o vizită la părinţi, rude, prieteni), te-ai simţit obosit, epuizat, ameţit sau deprimat fără niciun motiv aparent, plecând de acolo cu o stare ciudată.

Vampirii energetici sunt oamenii care au adunat în interiorul lor multe resentimente, neîmpliniri şi au multe răni la nivelul sufletului, care se cer a fi vindecate.

Starea lor dominantă este de tensiune, furie, mânie, revoltă, tristeţe. Au nevoie şi caută în permanenţă să fie în centrul atenţiei şi vor ca cei din jur să-i asculte. Ajung astfel, pentru că au refuzat şi refuză în mod voit să se vindece, să se accepte aşa cum sunt şi să privească în interiorul fiinţei lor cu sinceritate.

Pe lângă faptul că te simţi rău (fizic) în preajma unor astfel de persoane, ele sunt şi cele care:
• Te sună des să-ţi povestească problemele din viaţa lor, să bârfească, să se văicărească
• Se autovictimizează pentru a cere milă (sau, de fapt, energie)
• Abordează orice aspect existenţial într-o manieră negativă, plângându-se de orice (de vreme, job, familie, societate, ş.a.m.d.)
• Sunt critici înverşunaţi la orice, comentează despre oricine şi orice
• Sunt dornici de conflict şi manipulare
• Îţi induc stări de vinovăţie care nu au o bază reală
• Sunt iscoditori, punându-ţi întrebări de genul: Şi, sigur eşti bine? Totul este în regulă?

Victimele preferate ale vampirilor energetici sunt persoanele sensibile pentru că acestea au în mod natural o dorinţă puternică de a ajuta. Astfel, în preajma unui vampir energetic, o persoană sensibilă absoarbe ca un burete energia negativă, dând la schimb energie pozitivă cu care vampirul energetic se vindecă.

Numai că, pentru „donator”, câmpul energetic devine slab şi, ca o consecinţă, apare starea de oboseală, de epuizare, de dezechilibru. Cel mai adesea, persoana secătuită de energie are dureri de cap şi o stare de tensiune în coşul pieptului, în plexul solar.

Cum te protejezi?


• În primul rând alege să fii atent cum te simţi atunci când petreci timp cu anumite persoane.
• Observă ce tipare comportamentale repetă în mod constant aceşti oameni.
• Păstrează-ţi calmul şi nu răspunde provocărilor. Când simţi că nu mai poţi controla situaţia, cel mai indicat ar fi să rupi legătura cu ei. Acest lucru însă nu este posibil întotdeauna. Vampirii energetici sunt şi printre membrii familiei tale. În acest caz este bine să limitezi contactul cu aceştia.
• Învaţă să fii liniştit lângă astfel de oameni toxici.
• Controlează-ţi empatia pentru că altfel rişti să trăieşti stări de furie, îngrijorare sau teamă, care nu sunt ale tale.
• Şi nu în ultimul rând, creşte-ţi vibraţia practicând zilnic recunoştinţa, iertarea şi acceptarea. Când te afli într-o vibraţie înaltă, vampirii energetici dispar pur şi simplu din jurul tău. Se vor orienta către alte persoane dispuse să le cedeze energie prin milă şi empatie.


Alege compasiunea

Prin sentimentul de milă sau prin empatie, întotdeauna vei deveni o victimă şi vei ceda de fiecare dată energie conştient sau inconştient. Ca să transformi mila în compasiune, aminteşte-ţi de fiecare dată când te încearcă acest sentiment că fiecare persoană îşi alege singură modul în care îşi învaţă lecţiile de viaţă.

Îţi recomand câteva metode practice de protecţie energetică pe care le poţi folosi ori de câte ori simţi nevoia sau, de ce nu, ca ritualuri zilnice:


1. Imaginează-ţi că eşti înconjurat de un glob de lumina albă strălucitoare. Eşti în interiorul globului, în siguranţă şi protecţie.
2. Cere lui Dumnezeu să te protejeze ori de câte ori simţi că ai lângă tine persoane toxice.
3. Mergi în natură, stai la soare şi încarcă-te cu energie pozitivă.
4. Menţine o atitudine pozitivă şi concentrează-te pe sentimente de fericire şi mulţumire.
5. Adaugă în apa de baie 2-3 linguri de sare de mare şi astfel îţi vei curăţa câmpul energetic.
6. Foloseşte lampa de aromaterapie zilnic; uleiurile cu efecte benefice în curăţarea energiilor de vibraţie joasă sunt: iasomie, trandafir, tămâie.
7. Perie-ţi aura, începând din creştetul capului, coborând pe braţe, piept, picioare ca şi când ai curăţa nişte scame.
8. Mergi desculţ pe pământ, ori de câte ori ai posibilitatea. Acest exerciţiu este benefic şi când simţi că eşti cu „capul în nori” sau nu te poţi concentra.

Practicând aceste exerciţii simple sigur vei reuşi să te protejezi fizic. Însă nu uita: observă şi fii atent la cei cu care îţi petreci majoritatea timpului. Nu-i învinovăţi pe cei care se comportă ca şi vampirii, unii nici nu conştientizează ce fac.

Tu, cu siguranţă, ai nevoie să ştii cui şi cum dai din energia ta.

Sursa: secretele.com


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md