23:42:55 26.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Inspiraţie de vară: ce ţinute adoptă VEDETELE

Monden 07.07.2016 18:00 Vizualizări3220 Autor: Ziarul National


GALERIE FOTO // Inspiraţie de vară: ce ţinute adoptă VEDETELE sursa: one.ro

Vara ne-a trecut pragul cu zilele sale călduroase şi dacă nu ţi-ai pregătit încă ţinutele, noi am venit cu câteva idei direct de la celebrităţi pentru a te inspira.

Se pare că vara aceasta este puţin diferită, ploile fiind prezente în cantităţi foarte mari aşa că, trebuie să ne adaptăm stilul în funcţie de schimbările vremii, iar câteva reguli pentru astfel de situaţii sunt luate în calcul şi de celebrităţi.

Ei bine, principala regulă în modă este să ieşi în evidenţă şi să acorzi foarte mare atenţie nuanţelor pe care le alegi. Soarele deja străluceşte mult prea puternic şi, cu siguranţă, nu vrei să-i faci pe cei din jur să aibă dureri de ochi din cauza nuanţelor nebuneşti.



Rosie Huntington-Whiteley
. Îngeraşul de la Victoria Secret vine cu o propunere de look ideală atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. Alege o ţinută chic şi stylish format din piese vestimentare din materiale subţiri şi vaporoase. O bluză albă simplă şi o pereche de pantaloni slim, alături de o pereche de sandale finuţe vor crea ţinuta perfectă. Păstrează simplitatea optând pentru tonuri neutre şi renunţă la accesorii. Ochelarii de soare sunt suficienţi.



Kate Middleton
. Dacă ai nevoie de o inspiraţie feminină şi plină de eleganţă, care gravitează în jurul imprimeurilor, atunci ţinutele de vară purtate de Kate Middleton sunt ideale. Cine spune că vara este despre pantaloni scurţi şi balerini?! Kate Middleton demonstrează că rochiile şi tocurile fac un duo de excepţie în acest sezon.



Miranda Kerr
. O altă ţinută care să te inspire în serile de vară vine de la Miranda Kerr. O rochie de cocktail este extrem de sofisticată şi elegantă, iar un imprimeu floral sau detalii de acest gen îţi pot oferi în continuare senzaţia de vară.



Chrissy Teigen.
Ţinuta adoptată de Chrissy Teigen demonstrează că proaspăta mămică nu are nicio reţinere în a-şi expune pielea. Tot ce trebuie să faci este să găseşti combinaţia perfectă a pieselor vestimentare pentru a nu obţine un aspect vulgar. Un simplu top alb alături de o pereche de pantaloni scurţi şi un cardigan vaporos pot da viaţă unei ţinute absolut fabuloase.



Blake Lively.
Prin ţinutele adoptate de Blake Lively ne putem da seama cu uşurinţă că cizmele sau ghetele sunt ideale chiar şi în sezonul cald, mai ales dacă sunt purtate alături de rochii sau piese vestimentare vaporoase. Pe lângă asta, vei avea şi o ţinută foarte confortabilă care-ţi va permite să fii activă.



Rihanna
. Toată lumea cunoaşte stilul schimbător şi foarte sofisticat al Rihannei şi, trebuie să recunoaştem că, indiferent de ce-ar purta, arată impecabil. Ţinute lejere, denim sau elemente sport, toate acestea se numără printre favoritele artistei în sezonul cald.































Sursa: one.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md