22:19:36 06.05.2024
Stiri

VIDEO Chișinău // A COMANDAT ASASINAREA soțului pentru a-i moşteni averea

Social 24.04.2015 12:08 Vizualizări2387 Autor: Galina Munteanu


O femeie în vârstă de 36 de ani din municipiul Chișinău, concubinul acesteia din orășelul Ialoveni și un alt bărbat au ajuns după gratii și riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață pentru că intenționau să-l asasineze pe soțul acesteia, în vârstă de 45 de ani.

Cei doi erau în proces de divorț, declanșat de soț, iar pentru a rămâne cu averea, aceasta a decis să scape de bărbat.

Pentru a-și pune planurile în practică, femeia a angajat un killer, căruia i-ar fi promis 15 mii de euro pentru asasinarea soțului.

Intenția femeii a ajuns la urechile oamenilor legii. Ulterior, în cadrul documentării cazului, a fost stabilit intermediarul dintre comanditar și killer, dar și cel care urma să săvârșească asasinarea.

Audiat de polițiști, acesta și-a dat acordul de colaborare cu forțele de ordine pentru a identifica toți participanții la crimă.

Potrivit polițiștilor, în ultimile două luni, fosta soție a victimei a transmis mai multe sume băneşti pentru pregătirea infracţiunii, procurarea armei pentru asasinat etc.

De asemenea, au avut loc mai multe întâlniri între comanditari şi presupusul killer, în cadrul cărora s-au discutat mai multe forme de asasinare a victimei, cum ar fi împuşcarea şi ulterioara zidire a acestuia într-o construcţie nefinisată, arderea, precum şi simularea unui act de suicid, sumele care urmau a fi achitate, precum şi alte detalii.

Intermediarul și fosta soție a bărbatului au fost reținuți ieri, pe o stradă din municipiul Chişinău, în timpul transmiterii unei alte tranșe de bani - 2 600 de euro. Ulterior, la domiciliul din orașul Ialoveni a fost reţinut şi concubinul femeii.

Pe moment, cei trei sunt reținuți preventiv pentru 72 de ore.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md