20:11:39 06.05.2024
Stiri

Cui vrea să strângă mâna Plahotniuc. Anunțul său de pe Facebook

Politică 06.06.2016 17:01 Vizualizări2089 Autor: Ziarul National
Cui vrea să strângă mâna Plahotniuc. Anunțul său de pe Facebook


Controversatul prim-vicepreședinte al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, se declară bucuros pentru victoria obținută de candidații Partidului Social Democrat din România la alegerile locale de ieri.

Politicianul opinează, într-o postare pe Facebook, că „social-democrația înregistrează o renaștere în politica europeană, cetățenii devin conștienți de faptul că soluțiile se află în sfera politicilor sociale de calitate și nu în opțiunea de austeritate de dreapta sau în discursurile populiste sau extremiste”.

„Social-democrația a învins în România!

Social-democrația a învins în București și datele preliminare arată că a învins în majoritatea localităților din România, confirmând încă o data că o societate echilibrată, bazată pe solidaritate, pe dreptate socială și interes pentru traiul decent al oamenilor, constituie politica viitorului.

Vreau să îi felicit pe colegii noștri de familie politică europeană, pe partenerii și prietenii noștri de la Partidul Social Democrat. Ei merită o caldă strângere de mână pentru victoria istorică de la București, dar și pentru rezultatele foarte bune din întreaga Românie.

Social-democrația înregistrează o renaștere în politica europeană, cetățenii devin conștienți de faptul că soluțiile se află în sfera politicilor sociale de calitate și nu în opțiunea de austeritate de dreapta sau în discursurile populiste sau extremiste.

Felicitări și sper să întărim și mai mult cooperarea între primarii PSD din România și cei PDM din Republica Moldova, spre beneficiul cetățenilor din ambele țări!”, a notat Plahotniuc pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md