03:03:02 27.04.2024
Stiri

Amendă pentru mall-ul din Piatra Neamţ, după concertul Carla's Dreams

Monden 23.05.2016 16:21 Vizualizări1626 Autor: Ziarul National
Amendă pentru mall-ul din Piatra Neamţ, după concertul Carla's Dreams cancan.ro


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Piatra Neamţ, România, a amendat cu 15 000 de lei românești managerul complexului comercial din Piatra Neamţ, unde a avut loc vineri seară concertul Carla's Dreams, când mai multe persoane s-au simţit rău.

Potrivit gandul.info, poliţia a deschis, sâmbătă, 22 mai, un dosar penal pentru infracţiunile de vătamare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănatatea în muncă, după ce, vineri seară, mai multor persoane li s-a făcut rău la concertul Carla's Dreams.

„Urmare a evenimentului din seara zilei de 20 mai, ce a avut loc într-un spaţiu comercial din municipiul Piatra Neamţ, poliţiştii nemţeni au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvarşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Neamţ.

Nouă persoane care asistau la concertul Carla's Dreams au avut nevoie de asistenţă medicală după ce li s-a făcut rău,dintre acestea patru fiind transportate la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Membrii formației au acuzat reprezentanții Inspectoratului de Urgenţă că nu au intervenit pentru a opri concertul pe care îl susțineau în incinta Galleria Mall, chiar dacă oamenii au început să leșine din cauza căldurii insuportabile.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md