15:24:20 05.05.2024
Stiri

Dream team România! Tricolorele au reuşit o calificare istorică

Sport 08.02.2015 19:21 Vizualizări1428 Autor: Ziarul National
Dream team România! Tricolorele au reuşit o calificare istorică


  • România a învins Spania, 3-2, în primul tur al Grupei Mondiale II, într-un meci disputat la Galaţi, pe patinoarul "Dunărea" şi se află la un pas de revenirea în elita de opt a competiţiei feminine pe echipe
  • Irina Begu a fost decisivă, contribuind la două dintre victoriile care duc România la barajul pentru Grupa Mondială: victorie 6-2, 6-4 cu Silvia Soler Espinosa, în meciul patru şi succes, alături de Monica Niculescu, 5-7, 6-3, 6-2, ]n meciul cinci.

Monica Niculescu şi Irina Begu au adus punctul decisiv pentru calificarea României în barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup. "Publicul ne-a dat energie, ne-au ajutat enorm! Fără ei, ne-ar fi fost foarte greu să câştigăm! Am jucat din tot sufletul. Monica m-a ajutat foarte mult, noi formăm o echipă foarte bună şi sper ca pe viitor să jucăm mai mult împreună", le-a spus Irina, cu răsuflarea încă greoaie după efortul celor două meciuri, dar şi după hora bucuriei încinse în mijlocul terenului.

"Aţi fost minunaţi, datorită vouă am câştigat acest meci! Vă mulţumim! M-am sperat puţin, pentru că Irina, după primul set, mi-a zis că are crampe şi mi-am zis că trebuie să alerg pe tot terenul! Mulţumesc echipei, pentru că au sărit la fiecare punct! Nici nu ştiu cum am câştigat ultimul punct! M-am simţit atât de bine alături de Irina, de aceea am jucat atât de bine!", a punctat Monica Niculescu, pe teren.

"Vreau să vă spun un singur lucru - este ziua Irinei şi Monicăi! Bravo fetelor!", a tras concluzia meciului Simona Halep, transmite prosport.ro.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md