16:26:51 26.04.2024
Stiri

Principalii SUSPECȚI în cazul tinerelor care practicau servicii sexuale în biblioteci au fost REȚINUȚI

Social 06.02.2015 15:27 Vizualizări2553 Autor: Galina Munteanu
Principalii SUSPECȚI în cazul tinerelor care practicau servicii sexuale în biblioteci au fost REȚINUȚI jurnaltv.md


Doi dintre principalii suspecți în cazul tinerelor care au fost filmate în timp ce practicau servicii sexuale în mai multe biblioteci din capitală au ajuns pe mâna polițiștilor. Cei doi au fost reținuți preventiv pentru 72 de ore.

Aceștia s-au dovedit a fi un bărbat în vârstă de 30 de ani din R. Moldova și altul în vârstă de 35 de ani – cetățean strain.

Potrivit polițiștilor, organizatorii recrutau tinere cu vârsta cuprinsă între 18-23 de ani, fiind îndemnate să presteze servicii sexuale în regim on-line în diferite locuri publice (biblioteci, cafenele, parcuri, automobile).

Pe moment, poliţia a identificat nouă tinere care au fost determinate să presteze servicii sexuale on-line. Pentru aceste servicii, clienţii efectuau plăţi pe conturi bancare deschise de către organizatori în străinătate. Ulterior, pentru legalizarea provenienţei acestora, banii, în sume impunătoare, erau extraşi în numerar la instituţiile bancare din R. Moldova şi împărțiți între organizatori.

Suspectul străin ar fi sosit pe teritoriul R. Moldova pentru a căuta o oportunitate de a-și extinde acest „business” şi pe teritoriul României.

Pe acest fapt a fost inițiată o cauză penală pentru proxenetism.

Oamenii legii continua să învestigheze acest caz pentru a da de urmele și altor complici, implicați în acest caz, dar și veniturile obținute de aceștia din urma respectivei acțiuni ilegale.

Amintim că, pe internet, au apărut niște imagini video care surprind câteva tinere în timp ce prestează servicii sexuale online în locuri publice, în special în biblioteci şi cafenele.

Fetele se dezbrăcau în faţa unor clienţi virtuali şi defilau goale printre rafturile pline cu cărţi, fără a ţine cont de faptul că în sălile de lectură sunt prezenţi cititori și angajaţi ai bibliotecilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md