22:42:37 26.04.2024
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură cu praz și ciuperci

Social 18.04.2015 16:30 Vizualizări2139 Autor: Ziarul National
Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură cu praz și ciuperci


Este o mâncare sățioasă care vă va ține mulțumiți și satisfăcuți cea mai mare parte a zilei.

Ingrediente

  • trei cartofi curățați și tăiați cubulețe
  • o lingură de ulei
  • 400 de grame de praz tăiat rondele
  • 300 de grame de ciuperci
  • 200 de grame de smântână dulce
  • 100 de grame de cașcaval ras
  • 320 de grame de aluat foietaj
  • un ou bătut
  • Metoda de preparare

      1.Cuptorul se încălzește până la 200 de grade Celsius.

      2.Cartofii se fierb cinci minte, apoi se scurg.

      3.Prazul se prăjește cu ciupercile timp de 4-5 minute.

      4.Se amestecă toate ingredientele și se pun într-o tavă de copt.

      5.Se acoperă cu aluatul întins, făcându-se găuri cu furculița ca să iasă aburii.

      6.Se unge cu ou bătut și se dă la cuptor pentru 25-30 de minute, până când se formează o crustă aurie.

      7.Coptura se servește caldă, cu o salată de legume sau cu murături.


    Top stiri

    Parteneri
    Descoperă
    Punct de vedere NAȚIONAL
    26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

    22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

    20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

    Promo
    Abonament
    Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
    Recomandat
    Sondaj
    Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
    Prietenii noștri

    Widget cu noutăți la tine pe site

    Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md