10:14:00 26.04.2024
Stiri

FOTO // Aceste piese VESTIMENTARE nu se vor demoda niciodată

Monden 01.05.2016 20:00 Vizualizări2226 Autor: Ziarul National


FOTO // Aceste piese VESTIMENTARE nu se vor demoda niciodată sursa: one.ro

Este foarte greu să facem predicţii când vine vorba de tendinţe însă suntem siguri de un lucru: acestea revin de fiecare dată cu îmbunătăţiri, dar acest lucru se întâmplă după o perioadă lungă.

De exemplu, piesele vestimentare de tip peplum. Au apărut, au fost admirate de toată lumea şi au dispărut. Dar, există acele piese vestimentare care nu ne vor părăsi niciodată şi vor fi prezente în fiecare sezon, fie că vorbim de cel rece sau cald. Aşa că, am pregătit o listă cu piesele vestimentare esenţiale care nu se vor demoda niciodată.

Bluzele şi rochiile cu umeri goi. Cu siguranţă ai întâlnit acest trend până acum, probabil în fiecare magazin în care ai păşit, dar trebuie să recunoaştem că acesta aduce tot felul de elemente interesante, precum mânecile de tip spaghetti sau cele de dimensiuni uriaşe. Să nu uităm de decolteurile diverse care oferă un plus de prospeţime lookului.

Jachetele bomber. Pentru această perioadă de tranziţie a vremii, ideale sunt jachetele bomber care pot arăta fabulos atât cu o pereche de jeanşi, cât şi cu o rochie cu imprimeuri florale. Aşa că, nu sta prea mult pe gânduri şi adoptă această jachetă pentru o primăvară pe măsură!

Malete. Continuăm să ne bucurăm de cel mai îndrăgit trend şi anume, cel al maletelor, care sunt perfecte pentru orice sezon. În diferite culori şi fabricate din diferite materiale, cu mâneci lungi sau scurte, toate vor arăta impecabil în orice ţinută.

Jeanşi cu franjuri. Când vine vorba de tivul de la pantaloni, cu cât e mai dezordonat, cu atât mai bine. Şi, în cazul acesta ai putea să-ţi creezi chiar tu propria pereche de jeanşi cu franjuri. Pentru asta, alege o pereche cu talie înaltă şi pe care ştii că dacă o vei modifica greşit, nu îţi va părea rău.

Pantaloni evazaţi. Aşa cum ne-am obişnuit deja, pe lângă pantalonii culotte şi cei largi, vom avea parte mult timp de pantalonii evazaţi. Şi ştim sigur că nu se vor demoda niciodată aşa că, îi poţi purta în orice moment.

Bluzele cu volane. Păstrează cât mai aproape de tine bluzele de acest tip, deoarece acestea îți vor fi utile pentru orice ocazie. Bineînţeles, vei avea nevoie de ele, mai ales când nu ştii ce să porţi şi în schimbul volanelor de mici dimensiuni, alege-le pe cele pline de volum şi moderne.

Rochiile lucioase. Da, este vorba de acele rochii pe care obişnuiai să le porţi pe sub un pulover sau chiar peste un tricou alb simplu. Lasă-le să strălucească în ţinutele tale în acest sezon, mai ales că sunt ideale pentru temperaturile ridicate. Totodată, poţi alege acest tip de rochie pentru orice nuntă sau eveniment din această primăvară sau vară.

Sneakerşii albi. Acum să sezonul cald şi-a făcut apariţia este timpul să ne scoatem ţinutele în evidenţă cu ajutorul sneakerşilor albi care vor face cea mai bună treabă şi vor completa o ţinută fără prea mult efort.

Jachetele oversize din denim. Cu un aspect grunge, aceasta va rămâne întotdeauna printre favoritele pieselor vestimentare indiferent de sezon. Fie că alegi să o porţi pe sub o haină groasă sau pur şi simplu peste un tricou basic alb, aceasta va fi perfectă pentru serile reci de primăvară.



sursa: one.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md