06:56:22 26.04.2024
Stiri

VIDEO Jurnalistul ucrainean PRORUS, Oles Buzina, a fost OMORÂT! Care ar fi MOTIVUL

Știri 16.04.2015 16:02 Vizualizări1754 Autor: Virginia Nica


Cunoscutul jurnalist ucrainean, Oles Buzina, a fost împușcat mortal, în această după-amiază la Kiev, de către persoane necunoscute, autoritățile legând această crimă de dosarul „Anti-maidan”.

Potrivit unian.ua, Oles Buzina a fost omorât la ora 13.20, pe strada Degtiarevskaia din capitala ucraineană, nu departe de centrul orașului, în curtea în care se afla casa victimei. Două persoane necunoscute au tras focuri de armă spre jurnalist dintr-un automobil de marca „Ford Focus” de culoare albastră.

Potrivit consilierului ministrului ucrainean al Afacerilor Interne, Anton Gherașcenko, are loc o continuare a răfuielii cu martorii în cazul dosarului „Anti-maidan” și îi cheamă pe cei care se simt amenințați să apeleze la instituțiile de asigurare a ordinii publice și a respectării drepturilor omului. „Nu exclud că în aceste crime ar fi implicată și Moscova, pentru a realiza planul de destabilizare a Ucrainei”, a subliniat Gherașcenko.

Amintim că, recent, un fost deputat ucrainean, activist antimaidan, Oleg Kalașnikov, a fost ucis în locuinţa sa din Kiev. Crima era ultima dintr-o serie de morţi suspecte de care au avut parte, în ultimul an, foşti membri ai Guvernului ucrainean sau membri ai partidului fostului preşedinte Yanukovici.

Jurnalistul Oles Buzina era cunscut pentru declarațiile sale controversate, pentru faptul că susținea forțele proruse și milita pentru federalizarea Ucrainei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md