15:15:33 28.04.2024
Stiri

Cristofor Aldea-Teodorovici l-ar putea ATACA în judecată pe Carla's Dreams

Monden 15.03.2016 15:52 Vizualizări1913 Autor: Victoria Bortă
Cristofor Aldea-Teodorovici l-ar putea ATACA în judecată pe Carla's Dreams facebook.com


Fiul regretaților Doina și Ion Aldea-Teodorovici spune că ar putea să se adreseze instanței de judecată, în cazul în care băieții de la Carla's Dreams vor continua să interpreteze pe la concerte piesa „Focul din vatră” și să o publice pe internet.

„Mă simt obligat să protejez integritatea creației părinților mei și a valorilor pe care le-au promovat ei”, a precizat, astăzi, Cristofor Aldea-Teodorovici în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit interpretului, fără acordul său nu este posibilă modificarea operei Doinei și a lui Ion Aldea-Teodorovici, deoarece este urmașul legal al acestora.

Fiul artiștilor recunoaște realizările băieților de la Carla's Dreams, dar consideră că o trupă care cântă piese cu înjurături nu poate interpreta piesele părinților săi, care au promovat alte valori.

Compatibilitatea, imaginea, conceptul, componența instrumentală, aranjamentul, viziunea, interpretarea sunt câteva criterii de care trebuie să țină cont toți cei care vor să interpreteze piesele regretaților artiști, fiul acestora asigurându-ne că nu este vorba de bani.

„Dacă vor să aducă un omagiu Doinei și lui Ion Aldea-Teodorovici, îi îndemn pe cei de la Carla's Dreams să cânte piesa la chitară fanilor, dar să nu le publice pe internet”, specifică artistul, mai ales că băieții „au reinterpretat piesa și nu au reprodus-o”.

„Toți cei care vor să reinterpreteze opera Doinei și lui Ion Aldea-Teodorovici trebuie să mă apeleze pe mine sau Asociația noastră, ca să ajungem la un numitor comun”, mai spune Cristofor Aldea-Teodorovici.

Totodată, fiul artiștilor menționează că cei de la Carla's Dreams nu au reacționat la timp, de aceea s-a ajuns la un scandal nedorit și speră că vor depune efort să soluționeze problema.

Amintim că acest conflict s-a iscat după ce băieții de la Carla's Dreams au făcut un cover la piesa „Focul din vatră”, care aparține regretaților Doina și Ion Aldea-Teodorovici.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md