20:07:03 26.04.2024
Stiri

Cinci destinații românești care riscă să DISPARĂ

Știri 09.03.2016 19:02 Vizualizări2054 Autor: Ziarul National
Cinci destinații românești care riscă să DISPARĂ one.ro


România e plină de locuri frumoase, spectaculoase, unele dintre ele aproape necunoscute, iar altele – în pericol. Iată cinci destinaţii pe care ar trebui să le vezi înainte să dispară.

Peştera Munticelu, judeţul Neamţ - Situată în Rezervaţia Naturală Cheile Şugăului Munticelu, în apropiere de Cheile Bicazului, peştera nu este amenajată în scop turistic şi a avut de suferit din cauza vizitatorilor care au rupt din stalactite, şi-au scris numele pe pereţii peşterilor şi chiar au făcut focul în adâncuri.

Peştera Munticelu, judeţul Neamţ - Situată în Rezervaţia Naturală Cheile Şugăului Munticelu, în apropiere de Cheile Bicazului, peştera nu este amenajată în scop turistic şi a avut de suferit din cauza vizitatorilor care au rupt din stalactite, şi-au scris numele pe pereţii peşterilor şi chiar au făcut focul în adâncuri.

Plaja de la Eforie Nord – Întreg litoralul românesc se confruntă cu aceeaşi problemă, eroziunea, însă turiştii care vor alege Eforie Nord ca destinaţie pentru vacanţa de vară s-ar putea să nu mai aibă unde să facă plajă.

Plaja de la Eforie Nord – Întreg litoralul românesc se confruntă cu aceeaşi problemă, eroziunea, însă turiştii care vor alege Eforie Nord ca destinaţie pentru vacanţa de vară s-ar putea să nu mai aibă unde să facă plajă, potrivit a1.ro,

Lacul cu nuferi din Băile 1 Mai – este una dintre cele mai importante arii protejate din România, pe pe cale de dispariţie. Lacul cu nuferi a rămas fără apă după ce proprietarii de pensiuni au folosit apa termală pentru confortul clienţilor.

Lacul cu nuferi din Băile 1 Mai – este una dintre cele mai importante arii protejate din România, pe pe cale de dispariţie. Lacul cu nuferi a rămas fără apă după ce proprietarii de pensiuni au folosit apa termală pentru confortul clienţilor, conform www.ebihoreanul.ro.

Castanii comestibili din judeţul Bihor - Potrivit 80% din castanii sălbatici din pădurea de lângă Dobreşti, unul dintre puţinele locuri din ţară unde aceştia mai există, s-au uscat.

Castanii comestibili din judeţul Bihor - Potrivit www.digi24.ro, 80% din castanii sălbatici din pădurea de lângă Dobreşti, unul dintre puţinele locuri din ţară unde aceştia mai există, s-au uscat.

Satul Beia –unul dintre cele mai frumoase sate săseşti din România se află în pericol din cauza tehnologiei moderne. Termopanul, ţigla de tablă, placajele cu polistiren şi finisajele kitschoase.

Satul Beia – Potrivit www.bizbrasov.ro, unul dintre cele mai frumoase sate săseşti din România se află în pericol din cauza tehnologiei moderne. Termopanul, ţigla de tablă, placajele cu polistiren şi finisajele kitschoase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md