07:12:58 07.05.2024
Stiri

Povești de dragoste // Mândrie de părinte

Reportaj 20.02.2016 17:30 Vizualizări1269 Autor: Ziarul National


Povești de dragoste // Mândrie de părinte sursa: google.ro

Elena și Leo și-au făcut studiile la USM. După absolvire s-au căsătorit și au plecat la nordul republicii. Rodul dragostei lor n-a așteptat mult să vină – după un an, s-a născut Rodica, „lumina ochilor” lui Leo.

Își iubeau copilul mai mult ca orice și doreau să crească Om cu literă mare. Au depus toate eforturile pentru asta. I-au creat toate condițiile ca să poată învăța. După absolvirea gimnaziului din sat, fata a plecat la Chișinău, să studieze la Liceul româno-francez „Gh. Asachi”, apoi cu acordul și străduința părinților a devenit studentă la Universitatea „A.I. Cuza” din Iași.

Leo îi repeta fiicei de pe când era mică că toți oamenii de geniu au avut zece procente talent și 90% muncă și că munca îl înnobilează pe om.

Tânăra a însușit bine lecția predată de tatăl său – a muncit din toate puterile, absolvind cu mențiune facultatea. Devenind un bun specialist, a fost angajată în calitate de consultat la Consiliul European pentru Drepturile Omului (CEDO).

Părinții sunt mândri de fiica lor, iar Leo îi sfătuiește pe tineri să nu-și cruțe copiii – să-i pună la carte și la muncă, că rezultatele nu vor întârzia să vină (Angela Ursu, s. Braniște r-nul Râșcani)

P. S. Povestea ta poate fi aici. Dacă vrei să împărtășeșeti istoria ta de dragoste pe care ai trăit-o sau pe care o trăiești, dacă vrei să-ți deschizi sufletul și să dai frâu liber sentimentelor, o poți face expediind o scrisoare la redacția noastră la adresa: mun. Chișinău, str. A. Pușkin 22, Casa Presei, bri. 408 sau un mesaj lainfo@ziarulnational.md. Cele mai interesante povești vor fi premiate.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md