12:46:07 18.05.2024
Stiri

Povești de dragoste // Crima

Reportaj 31.01.2016 17:30 Vizualizări1644 Autor: Ziarul National


Povești de dragoste // Crima sursa: google.ro

Familia Gâscanu era una din cele opt familii considerate social-vulnerabile. Capul familiei, un bărbat violent, fără slujbă, era prieten cu paharul, iar soția sa era o femeie necăjită care lucra cu ziua pentru a-și hrăni copiii.

Deși era o fată blândă și frumoasă, Irina avea un handicap la picior, din care cauză nu se uita niciun flăcău în partea ei. Când Tudos a pus ochiul pe ea, fata i-a cedat cu ușurință. Iar când au aflat părinții că este însărcinată, tatăl Irinei a venit cu toporul la băiat amenințându-l că-l taie bucăți. Speriat de-a binelea, flăcăul a zis că se însoară.

Astfel, Tudos și Irina au devenit soț și soție, iar peste scurt timp, tată și mamă ai unei fetițe perfect sănătoase și tot atât de frumoasă ca și mama sa. Peste cinci ani, au venit pe lume doi gemeni, iar după doi ani - încă o fetiță.

Irina își lăsa pruncii în grija bărbatului și mergea să muncească pe la oameni. În felul acesta, încerca femeia să-și hrănească copiii, deoarece demult renunțase să-i mai zică soțului să-și caute o slujbă.

***

Când Olga era în clasa a opta, diriginta a observat că copila se cam rotunjește suspect. Discutând cu ea, s-a încredințat în presupunerile ei, deși adolescenta nu i s-a destăinuit.

A invitat-o pe Irina la școală și femeile au ajuns la concluzia că cineva a profitat de copilă. Dar mama nu putea înțelege nicicum cine ar putea fi, deoarece fata nu ieșea nicăieri, era cuminte și ascultătoare.

Într-un miez de noapte a trăsnit-o gândul cine este vinovatul. Își spunea că nu poate fi adevărat, că este cu neputință, doar e o copilă atât de plăpândă...

A doua zi a venit neanunțată acasă. În casă nu era nimeni, în afară de mezină care se juca liniștită cu păpușile sale. A ieșit în curte și pașii au dus-o direct în sarai, unde tatăl ca un adevărat animal își viola fiica care stătea ghemuită și scâncea încetișor.

Nu și-a putut aminti niciodată în detalii acțiunile ei, cert este că i-a zdrobit țeasta criminalului cu toporul cu care îl amenințase altădată tatăl Irinei. (L. D.)



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md