07:30:36 27.04.2024
Stiri

„Încetați cu susținerea lui Plahotniuc în România”: Care este UNICUL partid din R. Moldova, aliat cu partidul lui Putin? Partidul Democrat!

Politică 25.01.2016 11:56 Vizualizări2836 Autor: Ziarul National
„Încetați cu susținerea lui Plahotniuc în România”: Care este UNICUL partid din R. Moldova, aliat cu partidul lui Putin? Partidul Democrat!


Partidul Democrat din R. Moldova al lui Vladimir Plahotniuc este „unicul partid din Moldova cu Acord de cooperare cu partidul lui Putin „Edinnaya Rossya”, iar actuala majoritate parlamentară de la Chișinău ar fi constituită din forțe „agresiv antieuropene”.

De această părere este Viorel Țopa, fostul partener de afaceri al lui Plahotniuc, izgonit în Germania.

Potrivit lui Țopa, Plahotniuc joacă la două capete doar „să se salveze pe el”.

„Multă lume în Occident și, în special, în România, e îngrijorată de propaganda televiziunilor rusești din Republica Moldova. Să nu cunoască ei oare că peste 90% din această retransmisie e asigurată de canalele lui Plahotniuc? Oare să nu înțeleagă ei că „pericolul rus” e invocat de Plahotniuc ca polița lui de asigurare în fața Occidentului?”, accentuează Viorel Țopa.

Iată comentariu lui Viorel Țopa, postat pe Facebook:

„➊ La Moscova, unde Plahotniuc e săptămânal cu avionul lui privat, el prezintă protestele ca fiind conduse de proeuropenii și antirușii din Platforma DA.

➋ La București, unde Plahotniuc e săptămânal cu avionul lui privat, el prezintă protestele ca fiind conduse de prorușii și antieuropenii din Partidul Socialiștilor și Partidul Nostru.

➌ Și pe unii, și pe alții, el îi roagă să „salveze Moldova”. Adică, să-l salveze pe el. Oare cât crede Plahotniuc (deținător de cetățenii rusă și română) că va dura această „razvodkă odesită”? Cât crede el că poate trăi o minciună gogonată?

➍ Multă lume în Occident și, în special, în România, e îngrijorată de propaganda televiziunilor rusești din Republica Moldova. Să nu cunoască ei oare că peste 90% din această retransmisie e asigurată de canalele lui Plahotniuc? Oare să nu înțeleagă ei că „pericolul rus” e invocat de Plahotniuc ca polița lui de asigurare în fața Occidentului?

➎ Oare a auzit cineva din ei ca mulțimea de protestatari să scandeze ceva pro sau contra UE, SUA, României sau Rusiei? Că asta ar trebui să se întâmple conform „teoriilor lor conspirative”. Nu, ei scandează „Jos Plahotniuc!”.

➏ Oare partea presei străine, în special a celei române, care vehiculează cu „majoritatea parlamentară proeuropeană” în Republica Moldova, să nu cunoască că această „majoritatea” e formată în jurul Partidului Democrat (Plahotniuc, Filip, Lupu, Candu) - UNICUL partid din Moldova cu Acord de cooperare cu partidul lui Putin „Edinnaya Rossya”?

➐ Ultimii ani comunitatea internațională a fost zguduită de spălarea a peste 20 de miliarde de dolari, banii mafiei Kremlinului prin R. Moldova, cu ajutorul sistemului judiciar, Procuraturii, CNA-ului și Băncii Naționale din Moldova. Aceleași instituții au fost ulterior folosite la jaful secolului (furtul miliardului din Rezervele Valutare ale Statului, constituite inclusiv prin contribuțiile UE și SUA). Oare să nu se cunoască că toate aceste instituții ale statului se află sub controlul EXCLUSIV al Partidului Democrat (i.e. ale lui Plahotniuc UNIPERSONAL)?

➑ Datele de mai sus sunt disponibile în Internet, care e accesibil și jurnaliștilor din afara Moldovei. Inclusiv celor din România, care preiau reportajele de la Publika, idee neavând că Publika (ca și multe alte televiziuni din R. Moldova) îl are drept PROPRIETAR UNIC pe Vladimir Plahotniuc, înregistrat oficial. Și asta de asemenea e informație accesibilă la o SIMPLĂ căutare google.

➒ „Majoritatea proeuropeană” a devenit posibilă numai prin alipirea la ea a peste 2/3 din fracțiunea comunistă - o grupare AGRESIV antieuropeană. Trebuie să ai mult tupeu ca să denumești gașca plohotniukistă drept una „proeuropeană”. Trebuie să nu vrei să deschizi ochii.

➓ O parte a politicului român acum se capitalizează (în cel mai monetar sens), primind bani din miliardele furate de Plahotniuc în R. Moldova, pentru serviciile de PR, acordate atât în interiorul României, cât și în structurile UE și SUA. Traian Băsescu: „Știu cine a mâncat din mâna lui Plahotniuc din România și cine mănâncă și acum. Încetați cu susținerea lui Plahotniuc în România”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md