20:52:12 06.05.2024
Stiri

Mihai Ghimpu: ,,FSB-ul nu doarme”

Politică 23.01.2016 16:28 Vizualizări1466 Autor: Galina Munteanu
Mihai Ghimpu: ,,FSB-ul nu doarme” captura privesc.eu


Liderul liberalilor, MIhai Ghimpu, susţine că FSB-ul (serviciile secrete ruse -n.r.) nu doarme şi lasă să se înţeleagă că protestul de la Chişinău, organizat de către Partidul Socialiştilor (PSRM), Partidul Nostru şi Platforma Demnitate şi Adevăr (DA) ar fi dirijat de la Moscova.

,,FSB-ul rusesc nu doarme, folosește la maximum situația creată în urma furtului miliardului de către Vlad Filat și amicii lui. „Troica” (Igor Dodon, Renato Usatâi şi Andrei Năstase - n.r.) a primit comandă să cheme duminică toată lumea în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN), o dovadă în plus este și ocuparea televiziunii publice, cu forța, pentru a chema și de la această televiziune lumea în piață”, a scris Mihai Ghimpu pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

Liberalul susţine că ştie că foarte mulți cetățeni sunt nemulțumiţi şi au dreptate, dar roagă oamenii să-l creadă că el şi colegii lui sunt la fel nemulţumiţi, pentru că tot timpul a încercat să salveze situaţia, dar au rămas cei mai vinoveţi, din punctul de vedere al unora.

,,Dar… problema este că astăzi lucrurile se complică ca niciodată de la independență încoace, puterea de la Kremlin a înțeles că acum e momentul să dea lovitura, de aceea i-a și unit pe cei trei și „Troica” astăzi lucrează deja deschis. Rugămintea mea, treziți-vă cei, care aveți conștiință națională și treziți-i și pe ceilalți, care sunt pentru alegeri anticipate, altfel va fi cu mult mai rău !!! Nu mă interesează mandatul de deputat, credeți-mă, mă interesează libertatea și unitatea noastră, care poate avea loc numai dacă ne vom destanța politic de cei, care ne-au luat-o, adică de Rusia. Și acest lucru se poate întâmpla doar fiind împreună cu țările membre ale UE, care ne oferă sprijin și nicidecum cu Rusia, care vrea în interesele sale să ne îngenuncheze din nou !”, a conchis Ghimpu pe facebook.

Precizăm că, duminică, 24 ianuarie, Platforma DA, PSRM şi Partidul Nostru au anunţat că vor organiza o acţiune de protest în PMAN. Aceştia pledează pentru alegeri anticipate şi anularea votului de învestire a Guvernului Filip.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md