23:39:07 05.05.2024
Stiri

Fost deputat liberal: „Ghimpu e un trădător-coțcar, care a exploatat cauza românească pentru a se îmbogăți și prolifera corupția în instituțiile statului”

Politică 10.01.2016 19:30 Vizualizări6968 Autor: Ziarul National
Fost deputat liberal: „Ghimpu e un trădător-coțcar, care a exploatat cauza românească pentru a se îmbogăți și prolifera corupția în instituțiile statului”
Ana Guțu


Fosta deputată liberal, Ana Guțu, critică decizia de astăzi a Consiliului Republican al PL de a negocia inclusiv cu cei 14 transfugi comuniști formarea unei majorități parlamentare.

„Ghimpu a zis că votează alături de comuniștii (foști comuniști nu există). Cică pentru salvarea parcursului european. Ghimpu e un trădător-coțcar, care a exploatat cauza românească pentru a se îmbogăți și prolifera corupția în instituțiile statului. În 2013 făcea zăbale la gură, scotea fum pe nări și urechi de atâta „patriotism”. Aceiași comuniști veneau la putere în caz de anticipate în 2013 - în ajunul summit-ului de la Vilnius, în ajunul semnării Acordului de Asociere. Ghimpu ATUNCI a trădat parcursul european. Astăzi ce, pe cine apără Ghimpu? Ce/pe cine salvează? Penalii săi și pe ceilalți de judecata dreaptă? Ghimpu - Iuda!”, a răbufnit Ana Guțu pe contul său de Facebook.

Amintim că liderul liberal, Mihai Ghimpu, a declarat astăzi că cei 14 transfugi comuniști „nu se mai numesc comuniști” și că vor să dea „o mână de ajutor” parcursului european al R. Moldova.

„Noi nu vom participa la vot, noi pentru programul lor, pentru interesele lor. Ei - pentru ale republicii, cursul european pe care noi îl promovăm și n-am reușit să-l implementăm. Ne-am ocupat cu furtul, cu contrabanda, cu băncile. Și ei vin să susțină cursul european, implementarea acordului de Asociere, reforme, procuratură, justiție. De ce să respingi o mână care vrea să-și dea un ajutor într-un lucru bun? De-acum ei nu se mai numesc comuniști. Dar, la urma urmei, cum să vă spun, au fost ei comuniști cum am fost și eu”, a explicat Ghimpu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md