23:33:33 27.04.2024
Stiri

Zodiile care fac cel mai mult bine în lume

Știri 19.12.2015 16:01 Vizualizări1456 Autor: Ziarul National
Zodiile care fac cel mai mult bine în lume realitatea.net


Când vine vorba de fapte bune există două categorii de oameni: cei care se implică pentru a ajuta și pentru a schimba ceva și cei care, deși empatizează cu suferința celor aflați în impas, vin cu idei, dar nu sar să acționeze.

Iată care sunt zodiile care ar face absolut orice să fie bine în lume.

Berbec

Determinat și ambițios din fire, Berbecul nu se lasă până nu duce la capăt o misiune de binefacere. Deși nu lasă să se vadă, imediat cum aude că îi este cuiva greu, acesta face tot posibilul să ajute persoana respectivă. Nu poate să stea deoparte dacă este voba de cauza umanitare și se înscrie în toate campaniile de donare, de întrajutorare, de la copii fără adăpost la plantat de copaci. Fiind și foarte agitat, Berbecul își canalizează toată energia pentru a rezolva problema cât mai repede și mai eficient și, în general, îi iese. Este fericit dacă primește misiuni peste hotare, în regiuni lovite de calamități naturale.

Leu

Leul este mânat de o forță interioară fantastică și de dorința de a avea succes în ceea ce face. Bun comunicator, nu se dă în lături de la nimic, iar când știe o persoană are nevoie de ajutor, nu stă pe gânduri și nu așteaptă să fie rugat. Imediat trece la acțiune. Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt foarte buni la mobilizat masele, datorită puterii de convingere de care sunt capabili. Cel mai pricepuți sunt la strângerea de fonduri, banul jucând un rol important în acțiunile de binefacere.

Balanța

Mahatma Gandhi a fost născut în zodia Balanță și s-a numărat printre persoanele care au reușit să schimbe lumea și să implementeze un sistem de valori prin non-violență. Este una dintre figurile marcante ale gândirii filozofice moderne și părintele independenței Indiei. Așadar, nativii acestei zodii sunt persoane care, datorită ideilor și inteligenței lor, au capacitatea de a face cel mai bine umanității.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md