10:45:26 03.05.2024
Stiri

Circa 200 de vinuri de calitate, la un vernisaj SELECT în Chișinău. Cum poți PARTICIPA?

Economie 17.12.2015 13:20 Vizualizări1469 Autor: Victoria Bortă


Circa 200 de vinuri de calitate, la un vernisaj SELECT în Chișinău. Cum poți PARTICIPA?

Conceptul celei de-a noua ediții a Vernisajului Vinului, care are genericul „Vernisaj Efervescent”, a fost prezentat în cadrul unei avanpremiere, organizate ieri de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri.

Scopul Vernisajului Vinului este stimularea pieței interne a vinurilor de calitate produse în Republica Moldova, creșterea culturii de consum al vinului de calitate, precum și oferirea unei platforme de comunicare între vinificatori și consumatori, unde se lansează noi produse și trenduri de consum.

Activitățile evenimentului se vor desfășura pe mai multe platforme, oaspeții având posibilitatea să participe la masterclass-uri și la degustări de vinuri, acompaniate de un program artistic de sărbătoare.

Ediția din acest an va întruni 36 de companii vinicole din R. Moldova, dintre care 26 de producători mari și 10 producători mici. Acestea vor încânta oaspeții evenimentului cu o selecție de circa 200 de vinuri de calitate, dintre care 30 – vinuri noi.

Vernisajului Vinului „Vernisaj Efervescent” va avea loc pe 21 decembrie, la ora 18.00, la Palatul Republicii din Chișinău.

Toți vizitatorii vor primi câte o broșură de degustare, care conține contactele companiilor prezente, precum și lista vinurilor produse de acestea, un tichet pentru tombola organizată în cadrul evenimentului, dar și un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a savura corect gustul și aroma celor mai selecte vinuri ale Moldovei.

Biletele pot fi procurate în limita stocului disponibil, online pe iticket.md sau la parteneri.

Preţul uni bilet este de 250 de lei. O parte din banii colectați din vânzarea biletelor va fi donată unui tânăr talentat, pentru procurarea unui instrument muzical.

Manifestarea a fost organizată pentru prima dată în 2011 și are loc în mod tradițional de două ori pe an, în ediții de primăvară și de iarnă, sub egida brandului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md