10:39:04 03.06.2024
Stiri

Igor Iuzefovici a fost REALES în calitate de președinte al Federației de Taekwondo WT din R. Moldova

Actualitate 06.08.2021 11:10 Vizualizări3033 Autor: Ziarul National
Igor Iuzefovici a fost REALES în calitate de președinte al Federației de Taekwondo WT din R. Moldova


Cunoscutul businessman Igor Iuzefovici, care se află de 10 ani la cârma Federației de Taekwondo WT (versiunea olimpică) din R. Moldova, a fost reales în această funcție pentru un termen de încă 5 ani.

Alegerile au fost lipsite de alternativă, iar delegații conferinței au votat în unanimitate pentru continuarea programului aflat în desfășurare cu privire la dezvoltarea taekwondo-ului moldovenesc.

Federația națională de taekwondo în ultimii ani a devenit una dintre organizațiile sportive de frunte din țară, reprezentanții acestei probe evoluând cu succes la competiții europene și mondiale. În plus, un atlet de-al nostru a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016.

Geografia răspândirii artei marțiale respective în R. Moldova se extinde în fiecare an, iar fondarea la Chișinău a unei Academii Internaționale de Taekwondo a oferit un impuls nou dezvoltării acestui sport olimpic pe întreg teritoriul republicii.

„Suntem obișnuiți să demonstrăm prin fapte justețea politicilor de promovare a taekwondo-ului, politici pe care le implementăm cu mult succes. Comunitatea sportivă mi-a încredințat un nou mandat de conducere, fapt care mă bucură și mă îndeamnă să-mi continui munca cu aceeași dedicație ca și până în prezent.

A fost aleasă o componență nouă a Comitetului executiv, cu toate acestea rămânem în continuare un colectiv unit, animat de dorința de a aduce beneficii substanțiale în vederea dezvoltării acestui sport în R. Moldova; sunt sigur de faptul că vom reuși să implementem o mulțime de proiecte în acest sens, contribuind astfel la sporirea imaginii federației de profil nu doar în interiorul țării, ci și pe plan internațional”, a declarat Igor Iuzefovici.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.06.2024 09:40 Ziarul National Nicolae Enciu // Rescrierea istoriei ...

03.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne despărțim de Băse...

31.05.2024 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șeful FSB, vizita lu...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md