13:05:23 04.06.2024
Stiri

VIDEO // Dodon, către AGRICULTORI: „Voi o să vă aduceți aminte de Guvernul Ghicu, de timpul președinției lui Dodon ca de cele mai bune timpuri”. Acesta îi dă lecții și Maiei Sandu: „O să vă întoarcă spatele…”

Actualitate 18.12.2020 09:38 Vizualizări1540 Autor: Ziarul National
VIDEO // Dodon, către AGRICULTORI: „Voi o să vă aduceți aminte de Guvernul Ghicu, de timpul președinției lui Dodon ca de cele mai bune timpuri”. Acesta îi dă lecții și Maiei Sandu: „O să vă întoarcă spatele…”


Președintele în exercițiu, Igor Dodon, consideră că actuala guvernare și-a îndeplinit toate angajamentele față de agricultori, iar protestul acestora ar avea conotații politice. Mai mult, Dodon amenință că fermierii „vor regreta” timpurile în care la guvernare erau socialiștii.

„Stimați agricultori, voi o să vă aduceți aminte de Guvernul Ghicu, de timpul președinției lui Dodon ca de cele mai bune timpuri. Să nu spuneți că nu v-am preîntâmpinat. Și asta se va întâmpla peste câteva luni, jumătate de an, când următorul președinte nici nu o să vă asculte și nu o să vă dea nicio subvenționare suplimentară. O să vă aduceți aminte și o să ziceți: e rău cu rău, dar mai rău fără rău. O să vă aduceți aminte cum v-am ajutat anul acesta, o premieră în ultimii 29 de ani”, a declarat astăzi Dodon, în cadrul vlogului său.

De asemenea, Dodon a ținut să-i dea o lecție și Maiei Sandu.

„Doamna președinte aleasă, eu am văzut mesajul dvs., unde ați dat din deget și chiar ați certat polițiștii. Eu categoric nu sunt de acord cu această abordare. Adică, cei care merg cu tractoarele peste polițiști sunt eroi, iar celor care mențin ordinea publică dvs. le dați din deget. Vreau să vă dau un sfat: nu blamați polițiștii, deoarece peste câteva luni vor trebui să vă apere pe dvs. în fața protestatarilor și atunci pot să vă întoarcă spatele”, a spus Dodon.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.06.2024 08:30 ZiarulNational EDITORIAL // ​Ambiguitatea strategică...

03.06.2024 09:40 Ziarul National Nicolae Enciu // Rescrierea istoriei ...

03.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne despărțim de Băse...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md