09:58:31 02.06.2024
Stiri

FOTO // Încă două porțiuni de drum în comuna Jora de Mijloc, date în exploatare de primarul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber

Partide/Comunicate 21.12.2018 14:11 Vizualizări2132 Autor: Ziarul National
FOTO // Încă două porțiuni de drum în comuna Jora de Mijloc, date în exploatare de primarul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber


„În ajunul sărbătorilor de iarnă, primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, le-a mai făcut un cadou locuitorilor: încă două porțiuni de drum au fost reparate în satele Jora de Mijloc și Jora de Sus, astfel că deja toate cele patru sate ale comunei au fost asfaltate”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii conduse de Ilan Șor.

Sursa citată menționează că e vorba de 2 km de drum din satul Jora de Mijloc, cu o lățime de 6 metri, și jumătate de km de drum din Jora de Sus, cu lățimea de 4 metri. Pentru reparația celor două porțiuni au fost utilizate două mii de tone de pietriș. De asemenea, a fost aplicat marcajul rutier și au fost instalate semne giratorii. Reparația porțiunilor respective au durat mai puțin de trei săptămâni.

„Dezvoltarea infrastructurii la Jora de Mijloc nu se termină aici. În pofida condițiilor meteo, în prezent au loc lucrările de reparație capitală a Estradei de Vară și a Casei de Cultură din satul Jora de Sus, care sunt deja pe ultima sută de metri”, subliniază sursa citată.

Lucrările pentru dezvoltarea infrastructurii la Jora de Mijloc au început după alegerea Marinei Tauber, vicepreședinta Partidului „ȘOR”, în calitate de primar al localității, la scrutinul electoral de la sfârșitul lunii mai.

„Platforma electorală a Marinei Tauber presupune modernizarea totală a infrastructurii locale. Tauber a promis locuitorilor comunei că, în decurs de un an, Jora de Mijloc va deveni o localitate model pentru R. Moldova. Această promisiune a fost garantată personal de liderul Partidului „ȘOR”, primarul de Orhei, Ilan Șor. Doar în jumătate de an, Marina Tauber a construit mai multe drumuri locale și a implementat mai multe programe ale Partidului ȘOR precum capitalul matern. În plus, la inițiativa primarului și președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în comuna Jora de Mijloc a fost deschis primul colhoz modern, bazat pe noi principii, dotat cu echipamente, tehnologii și achiziții garantate de produse”, se mai arată în comunicatul de presă al formațiunii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
31.05.2024 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șeful FSB, vizita lu...

27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md