06:31:55 02.06.2024
Stiri

Rusia, AMENINŢARE fără PRECEDENT la adresa României: „Vom anihila flota militară românească”

Știri 10.02.2015 13:41 Vizualizări3019 Autor: Ziarul National
Rusia, AMENINŢARE fără PRECEDENT la adresa României: „Vom anihila flota militară românească”


Rusia a avertizat cu o serie de reacșâții de răspuns, după deciziile luate de Alianța Nord Atlantică privind întarirea capacităților sale în estul Europei, scrie romaniatv.ro.

Vladimir Evseev, directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova, vine cu ameninţări dure pentru România.

„Pe teritoriul Crimeei, în prezent se formează o grupare de forțe armate terestre bine pregatită și de sine stătătoare. Vor fi prezente acolo diferite dispozitive capabile să neutralizeze toate amenințările posibile. Din păcate, dacă România se va lăsa antrenată într-o asfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie de obiective militare din România să nu fie trecute pe lista acelor ținte care vor fi neutralizate cu diferite tipuri de arme”, afirmă Evseev.

Potrivit sursei citate, după evaluarile militare făcute de Rusia, din acele baze militare ce urmează să fie amenajate în Romania pot fi lansate nu numai dispozitive antirachetă.

„Rusia este foarte îngrijorată că de acolo pot fi lansate și rachete de croazieră sau alte dipozitive de genul ăsta. Rusia va fi obligată să reacționeze nu numai la apariția centrelor de comandă, dar și la depozitele de armament sau altă infrastructură militară. Știm că în România se poate crea și potential ofensiv, de aceea vom căuta și mijloace de a anihila flota militară românească. Cred că va crește confruntarea dintre țările noastre și din păcate avem motive să credem asta”, a mai adăugat directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
31.05.2024 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șeful FSB, vizita lu...

27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md