04:09:00 02.06.2024
Stiri

Usatîi RECUNOAȘTE că era client fidel al cazinourilor: Cât a PIERDUT ȘI CÂȘTIGAT la ruletă

Politică 25.02.2016 13:21 Vizualizări2412 Autor: Ziarul National
Usatîi RECUNOAȘTE că era client fidel al cazinourilor: Cât a PIERDUT ȘI CÂȘTIGAT la ruletă facebook


Controversatul primar de Bălți, Renato Usatîi, recunoaște că în trecut era un client fidel al jocurilor de noroc, dar respinge zvonurile precum că în ultimele săptămâni ar fi pierdut 250 de mii de euro la un cazinou amplasat într-un mall din Chișinău.

„Ce s-a scris despre mine sunt niște minciuni. Eu lupt să închid toate sălile cu jocuri de noroc, iar unii spun că eu am pierdut bani la cazinou”, i-a asigurat politicianul pe susținătorii săi.

În același timp, Usatîi a menționat că acum câțiva ani a reușit să câștige o sumă imensă într-un cazinou din Chișinău. „E adevărat că am pierdut mulți bani la cazinou, dar am și câștigat. Sunt banii mei și fac ce vreau. Asta ca să mă compar cu Dorin Chirtoacă, care pleacă în cazinourile din București. Pot să vă mai spun că acum câțiva va ani am câștigat 400 de mii de dolari la un cazinou de pe bulevardul Renașterii. Acel local a dat imediat faliment și le-a trebuit ceva timp ca să-și revină. Așa am salvat mai mulți oameni de la această pasiune”, s-a lăudat acesta.

Acesta a mai anunțat că acum se află la Moscova, pentru că este în concediu medical, dar a promis că va reveni în curând. „O să fim pregătiți pentru a da jos acest regim. Așteptam alegerile președintelui. Atunci se va decide tot. Vom fi pregătiți”, a mai adăugat acesta.

Renato Usatîi a precizat că lupta cu Vlad Plahotniuc continuă, iar în curând va oferi mai multe detalii. Sursa citată a dat asigurări că Plahotniuc are deschise dosare penare în alte țări, iar acum acesta „va juca după regulile impuse”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
31.05.2024 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șeful FSB, vizita lu...

27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md