Poloiştii noştri au avut un parcurs demn de toată lauda, învingând în toate cele 5 meciuri susţinute.  Tricolorii i-au învins cu scorul de 13-9 pe reprezentanţii Georgiei, au dispus cu 18-5 de reprezentativa Belarusului, i-au surclasat pe gazde cu 7-4 şi au trecut de Ucraina cu 10-5. În meciul cu Letonia, echipa noastră s-a dezlănţuit şi a demolat lotul baltic cu scorul fluviu de 27-3.

După încheierea competiţiilor, sportivul nostru Cristian Bănărescu a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Organizatorii i-au mai menţionat din componenţa noastră pe portarul Dumitru Nichitin, jucătorii Andrei Rusu, Vasile Verdeş şi Alexandru Sosinov. Prin victoria de pe malurile Balticii,  sportivii naţionalei Moldovei au realizat normativul titlului de Maestru al Sportului la polo pe apă.

Ultima acţiune din calendarul competiţiilor de polo pe apă va avea loc la Chişinău, în ultima decadă a lunii decembrie.  Pentru cei mai mici jucători va fi organizat un turneu consacrat sărbătorilor de Crăciun.