Ghimpu: „M-a sunat un prieten de la Bruxelles și mi-a zis că este foarte dezamăgit de noi”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„M-a sunat un prieten de la Bruxelles și mi-a zis că toți cei care au sprijinit Republica Moldova sunt foarte dezamăgiți de ceea ce se întâmplă la noi”. Declarația îi aparține liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Într-un mesaj pe o rețea de socializare, liberalul spune că „un prieten de la Bruxelles” îi recomandă „să se pregătească de alegeri anticipate”.

„Astăzi, m-a sunat un prieten din Bruxelles și mi-a zis, că toți cei care au sprijinit Republica Moldova sunt foarte dezamăgiți de ceea ce se întâmplă la noi. Știu, și-mi pare rău, zic eu, dar sper că încă nu e totul pierdut. Mai ieri, și eu credeam așa, zice prietenul, astăzi, însă, nu pot spune același lucru și-mi pare, că trebuie să te pregătești de alegeri”, se arată în mesajul lui Ghimpu.

„Doamne, oare chiar să-i doară inima pentru viitorul nostru mai mult pe străini, decât pe unii dintre noi… Afară, de câteva zile tot plouă și plouă, se spală casele, copacii, drumurile, mașinile, iar pământul râde de bucurie după lipsa ploii pe parcursul verii. O toamnă frumoasă și ploioasă, numai că n-am scăpat cu totul de secetă, s-a dus seceta din vară și-a venit seceta politică. Plouă și plouă, numai că Dumnezeu ploaie poate da, dar minte, unora, din păcate, nu poate da”, se mai arată în mesajul liberalului.

Ghimpu se arată optimist și recomandă clasei politice „să se gândească la oameni”.

„Cu toate acestea, mâine vine o altă, o nouă zi… Și asta îmi dă speranță, că viața ne poate oferi încă o nouă șansă… să revenim la normal, să uităm de noi și să ne gândim la oameni, la faptul că multora le este mult mai greu pe suflet, să facem în sfârșit ceea, ce așteaptă de la noi oamenii noștri chinuiți, dezamăgiți și răbdători”, a conchis Mihai Ghimpu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...