Vasile Năstase, în PMAN: „Despre oligarhul Plahotniuc vorbeşte deja întreaga Europă”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Protestele începute la 6 septembrie în Chișinău și continuate în regim non-stop în Orașul Demnității din Piața Marii Adunări Naționale se extind în toată țara.

Cetăţenii Republicii Moldova s-au adunat duminică la un miting de protest organizat de Platforma Civică Demnitate şi Adevăr, în capitală şi în alte şapte centre regionale.

LIVE (FOTO și VIDEO) Val de proteste în întreaga țară

Update: Mii de persoane s-au adunat astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, alăturându-se protestului organizat de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr”. Oamenii au venit cu drapelul Republicii Moldova şi cel al Uniunii Europene, manifestând împotriva acţiunilor ilegale şi furturilor din sectorul bancar.

Updape: Vasile Năstase, în PMAN: Această guvernare este cea mai criminală din toţi anii de independenţă; Despre oligarhul Plahotniuc vorbeşte deja întreaga Europă.

Vasile Năstase, în PMAN: „Situaţia din Republica Moldova este gravă, o cunoaşteţi cel mai bine. Unul dintre aceste instrumente prin care putem să îngenunchem această mafie, să punem la punct acest banditism instituţionalizat, este modificarea Constituţiei. Vrem un președinte care să lupte pentru fiecare revendicare a poporului. Trebuie să revizuiască sacul de medalii pe care le-a dat la tot felul de impostori de-al de Plahotniuc, Filat, etc. Protestăm deja de un an. Despre acest criminal Plahotniuc vorbşte deja întreaga Europa. Aceste haimanale au majorat taxele la energia electrică şi gaze. Tarifele la lumină sunt umflate din cauza lui Plahotniuc şi Şevciuk care au au forme căpuşe şi ne fură lunar de 12,5 milioane de euro”, a declarat Vasile Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...