Protestul de la Soroca va începe la ora 10:00, acţiunile de la Orhei se vor desfăşura la ora 11:00, evenimentul de la Căuşeni are loc la ora 12:00, iar la Chişinău, Bălţi, Hânceşti, Cahul şi Ungheni oamenii sunt aşteptaţi la ora 13:00.

„Manifestaţia va fi una care ne va apropia ESENŢIAL de obiectivul major - scoaterea ţării din captivitate şi eliminarea oligarhiei criminale. A venit timpul ca cetăţenii Moldovei să se manifeste plenar”, a declarat anterior reprezentantul Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”, Vasile Năstase.

Amintim că Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” a organizat până acum mai multe proteste de amploare: pe 5 aprilie, 3 mai, 7 iunie, 6 septembrie, 4 octombrie, la ultimul protestatarii ajungând la Global Business Center, situat pe bulevardul Dimitrie Cantemir, acolo unde îşi are oficiul oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Începând cu 6 septembrie, manifestaţiile au continuat non-stop în Piaţa Marii Adunări Naţionale, acolo unde este instalat un orăşel de corturi, denumit Oraşul Demnităţii.