Preşedintele Realului, Florentino Perez, se pare însă că-l susţine în continuare pe actualul antrenor, după cum susţine presa spaniolă. De altfel, nimeni nu se înghesuie în acest moment pentru a prelua frâiele ”galacticilor”. 

Nici măcar Zinedine Zidane, fostul fotbalist de legendă, nu este interesat de acest post, cel puţin momentan. 

”Sunt antrenor la Castilla iar Benitez este la prima echipă. Lucrurile sunt ok în acest moment. Eu sunt cu Castilla şi dacă sunt în club sunt ca antrenor al acestei echipe”, a spus Zidane, în cadrul unei conferinţe de presă.

Francezul a spus însă că nu se simte pregătit pentru a face pasul spre prima echipă a Madridului.

”Îmi lipsesc multe lucruri, dar în acelaşi timp un antrenor nu este niciodată pregătit. Eu fac lucrurile la fel ca atunci când eram jucător, pas cu pas, şi nu sunt presat, pentru nimic. Important este să apreciez ceea ce fac în fiecare zi, să nu mă uit nici la viitor, nici la trecut.

Prezentul meu este Castilla, jucătorii mei, oamenii care lucrează cu mine şi vom continua să mergem pe acest drum”a declarat ”Zizou”.

Numele lui Zinedine Zidane a fost citat de mai mulţi foşti jucători ca un posibil succesor al lui Benitez, foarte contestat sâmbătă seara pe stadionul Santiago Bernabeu.

Fost idol al echipei Real Madrid (2001-2006) şi al naţionalei Franţei, Zinedine Zidane şi-a menţinut o cotă foarte ridicată de popularitate în rândul publicului madrilen. El s-a rodat ca secund al lui Carlo Ancelotti (2013-2014), iar de atunci, de peste un an, antrenează Real Madrid Castilla, echipă care îşi dispută primele locuri în Segunda B (divizia a 3-a), după ce în primăvară a ratat promovarea în divizia secundă.

Real Madrid Castilla, la care fiul cel mare al lui Zinedine, Enzo Zidane, poartă banderola de căpitan, a încheiat la egalitate (0-0) pe teren propriu, duminică, cu Barakaldo, liderul grupei a 2-a din Segunda B cu trei puncte avans în faţa formaţiei lui Zidane.