La un moment dar, inspectorii de patrulare au observat un automobil de model „Lexus”, care se deplasa neregulamentar şi avea geamurile din faţă aburite.

Poliţiştii au încercat să stopeze automobilul, dar şoferul a ignorat toate cerinţele şi a decis să oprească maşina doar în faţa porţii casei în care locuieşte. Şi aici însă a fost la un pas de a accidenta maşina de patrulare, iar când i s-a cerut să iasă din maşină, la început a refuzat să o facă, după care a binevoit să coboare de la volan, a lovit în regiunea pieptului inspectorul de patrulare, încercând să fugă în ogradă.

Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului General de Poliţie, bărbatul, împreună cu soţia lui, ambii cu semne vizibile de ebrietate, au lovit de mai multe ori poliţiştii, adresându-le cuvinte necenzurate şi ameninţându-i cu eliberarea din serviciu. În apărarea soţilor aghesmuiţi a sărit şi o vecină de-a celor doi, dar şi o persoană cu funcţie de răspundere, identitatea căreia poliţia a divulgat-o.

La faţa locului a fost solicitat ajutorul echipajelor care patrulau în apropiere, dar şi a ofiţerilor de la „Fulger”.

Pentru faptele sale, bărbatul bătăuş riscă să fie atras la răspundere pentru ultragierea oamenilor legii, nesupunerea la cerinţele acestora, precum şi refuzul de a trece testarea alcoolscopică.