Candu răspunde PLDM-ului: Să mă demită dacă pot

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cei din PLDM nu au decât să urmeze procedurile „legale” pentru a-l demite din funcția de președinte al Parlamentului, dacă își doresc acest lucru, a declarat miercuri Andrian Candu, comentând o solicitare a liberal-democraților în acest sens.

Candu a spus că dânsul „nu se ține de funcții” și a dat asigurări că în cazul în care va fi demis de Parlament „nu va reacționa atât de emotiv” precum „o face domnul Streleț”.

„Se pare că domnul Streleț se alătură viziunii domnului Dodon. Îi încurajez s-o facă. Este procedură regulamentară. Cum se solicită și cum se realizează procedura de demisie a președintelui Parlamentului. Să vedem dacă pot mobiliza voturile necesare în acest sens”, a declarat Candu.

Comentând celelalte două condiții înaintate de PLDM pentru a intra în dialog cu PD, privind desemnarea unui premier tehnocrat și „eliberarea justiției din captivitate”, Candu i-a îndemnat pe liberal-democrați inițial să se „așeze la masa de discuții”.

„Să pui condiții fără să vii să discuți este inacceptabil. Solicit colegilor din PLDM să accepte invitația celorlalți colegi la dialog și discuții”, a mai spus Candu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...