(VIDEO) Nașul lui Filat o contrazice pe Bețișor: Sunt singurul beneficiar al companiei Caravita

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nașul lui Vladimir Filat, Ion Rusu, o contrazice pe procurorul Adriana Bețișor, care a afirmat că acesta a recunoscut că președintele PLDM ar fi beneficiar al companiilor Caravita și Business Estate.

Rusu susține că „unicul beneficiar” al companiilor Caravita și Business Estate este el. Acesta a comentat și imaginile apărute în presă, în care Filat a fost văzut alături de el, inspectând unele câmpuri.

„Domnul Filat este cumnatul meu și este finul meu. El a fost în calitate de invitat la companiile noastre”, a declarat Ion Rusu.

Anterior, procurorul Adriana Bețișor a declarat că Ion Rusu a recunoscut în şedinţa de judecată că beneficiarul de facto al companiilor Caravita şi Business Estate este Vladimir Filat.

„Ion Rusu a făcut aceste declaraţii în faţa instanţei, în data de 21 octombrie, în faţa martorilor, inclusiv a avocaţilor, fapt consemnat în procesul – verbal al şedinţei. Procurorii nu operează cu declaraţii făcute în faţa presei, ci cu declaraţii făcute în faţa instanţei, singurele valabile într-un proces de judecată”, se arată într-un comunicat al Procuraturii Generale la acest subiect.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...