„Nu doresc să lucrez pe gratis pentru un sistem care mă fură atât ca angajat, cât şi ca cetăţean de rând. Nu văd drepturi şi libertăţi printre obligaţii şi reguli neterminabile, orientate doar împotriva mea, ca om simplu. Dar mai presus de toate, refuz să plătesc impozite unui sistem care nu garantează redirecţionarea corectă a banilor (deloc puţini) rupţi din salariul meu”, afirmă profesorul în scrisoarea sa de demisie.

„Doresc să-mi asigur copiii cu un viitor mai bun, un alt viitor decât cel pe care mi-l oferă acest Guvern şi această structură, lucru care nu poate avea loc atâta timp cât sunt rob într-un sistem defect şi antisocial”, a adăugat el.



Sursa: Facebook/Vadim Cernei   

Amintim că şi vicepreşedintele CEC, Ştefan Urâtu a ieşit public cu acţiuni de condamnare a sistemului oligahic în care se află ţara noastră. Acesta a lansat un apel public prin care a îndemnat toţi funcţionarii publici să părăsească sistemul şi să se alăture protestelor. La câteva zile după acest fapt vicepreşedintele CEC a fost demis din fucţie.