În meciul al treilea disputat împotriva Sloveniei, elevii lui Vasile Arlet s-au văzut conduşi încă din minutul 4, Darko Zorko înscriind pentru vicecampionii europeni.

După primirea golului, fotbaliştii moldoveni au încercat să se apropie mai mult de poarta adversă, dar carenţele la finalizare au împiedicat egalarea scorului.

Partea a doua a început la fel de prost pentru jucătorii noştri, care au primit cel de al doilea gol în minutul 24, autor Marko Karnet.

Minutul 28 a adus prima reuşită a formaţiei noastre, Luca înscriind din interiorul careului.

Ceea ce trebuia să fie o infuzie de moral pentru fotbaliştii moldoveni, s-a transformat într-o furie a slovenilor, care au marcat de alte trei ori într-un interval de numai 5 minute.

Mai întâi Marko Karnet a făcut dubla în minutul 33, apoi Rogac a mărit diferenţa la 3 goluri, pentru ca, în minutul 37, Jure Kandare să ducă scorul la 5-1 pentru Slovenia.

Reuşita lui Epureanu din minutul 38 nu a mai contat în economia calificării, fotbaliştii naţionalei Moldovei părăsind prematur Campionatul European de minifotbal.

Prin transmisiunile în direct şi programele de ştiri, postul de televiziune Moldova Sport va continua să vă ţină aproape de fazele superioare ale Campionatului European de minifotbal.