Pe scena improvizată în Oraşul Demnităţii şi Adevărului au răsunat aseară, mesaje patriotice şi cântece pe versurile lui Dumitru Matcovschi.
 
„Mai rău decât acum în Republica Moldova pur şi simplu nu poate fi. Republica Moldova trebuia să devină o poveste de succes şi a avut toate condiţiile, însă a devenit o poveste de groază, în care se fură miliarde. 10:24 06:22 Noi cu toţi ne-am adunat aici pentru că sărăcia în care ne aflăm este insuportabilă”, a precizat membrul Platformei DA, Dinu Plângău.
 
„Nu trebuie să lăsăm ca să ajungem să nu mai avem cu ce trăi, să nu avem cu ce hrăni copii. Să fie în sfârşit o schimbare în toată conducerea noastră, pentru că nu se mai poate atâta să ne fure, copii noştri să rămână cu datorii pe ani de zile, noi nici nu ştim precis cât s-a furat”, a spus un protestatar.

„Stăm aici pentru viitorul nostru, pentru viitorul copiilor pe care îi vom avea în viitor. Nu ştim cât au furat, cât se va fura, deja ne-am săturat, atâta să fim furaţi şi călcaţi în picioare”, a spus un alt protestatar.

„Cei care nu sunt aici cu noi, ei sunt cu noi chiar dacă sunt acasă. În momentul când nu vor primi pensii, salarii, nu vor avea cu ce alimenta copii la şcoală şi instituţiile de stat nu vor avea cu ce finanţa. Cred că lumea o să fie mai activă, vor veni aici”, a mai spus unul dintre protestatarii din PMAN.