„Dorim schimbări, schimbări generale în ţară de la preşedinte până la raion. Vom merge în sărăcie fără capăt, dacă nu schimbăm Guvernarea. Mai ales pensionarii, care au un 700 de lei pensie cum să trăiască omul cela cu 700 de lei, a muncit o viaţă întreagă şi astăzi stă la sapa de lemn”, a spus un protestatar.

„La ce instanţă nu te adresezi nu eşti cetăţean a Republicii Moldova, eşti nimic. Milionul furat va spune încă 20, 30 de ani, dar cine are să plătească? Populaţia, nu are să plătească guvernanţii. Mă doare sufletul”, a spus un alt protestatar.

Sătui de atâtea griji, oamenii au cerut demisia necondiţionată a guvernanţilor. „Ar trebui să demisioneze pentru faptele care au ieşit deja la suprafaţă. Se vede destul de clar - miliardul furat, salariile mizere, tineretul care mereu pleacă şi noi rămânem. Numai cu pensionarii o să rămânem până la urmă în această ţară”, a mai spus un alt protestatar.

„Este o băbuţă aici în oraş care lucrând 46 de ani în tărâm, primeşte pensia 119 lei. Ar putea trăi Plahotniuc şi cu Filat cu 119 lei pe lună? Eu aş vrea ca poporul să aibă o putere demnă, care să-l apere şi oamenii să aibă un trai decent”, a menţionat un locuitor al Cahulului.

„Domnule Drăguţanu, mata ai 72 de mii de lei salariu, iar eu am 1300 de lei pensia. Eu ca să ajung la salariul lui matale, domnule Draguţanu, trebuie să stau şase ani ca să primesc 72 de mii de lei. Oare aceasta e dreptate? Jos cu ei, schimbare în Moldova”, a mai strigat un protestatar de la Cahul.

La final, participanţii la acţiune au votat o listă de revendicări similară cu cea a protestatarilor din Piaţa Marii Adunări Naţionale.